Felnőttek, gyerekek tömegesen mentik az állatokat a Harvey Hurrikán pusztításából

2017 szept 9

Még mindig tombol Az Egyesült Államokban a Harvey Hurrikán, aminek rengeteg ember és állat esik áldozatul. A jóérzésű közösségek mindent megtesznek, hogy a kiszolgáltatott állatokat biztonságba helyezzék, főleg azért, mert sokan egyszerűen sorsukra hagyják őket meneküléskor. Csodálatos fotósorozattal és történetekkel próbálják megmutatni: máshogy is lehet.

Az egyik ilyen történet egy 22 éves fiatalemberé. Átlagos csütörtöknek indult a nap a kollégiumi diáknak, Connornak. A közösségi médiában látott egy segélykérő posztot két bajba jutott kutyáról. Thelma és Hercules ideiglenes befogadói kértek segítséget, hogy valaki biztonságba tudja-e helyezni a kutyákat. Ekkor Connor autóba ült, és több órát utazott egyenesen a hurrikán irányába.

„Nem igazán gondolkodtam” – mondta – „csak azt tudtam, hogy valakiknek szüksége van rám.”


Connor és az egyik megmentett kutya

Connor dacolt a rá leselkedő veszéllyel, 4 órát utazott, és könnyen megtörténhetett volna, hogy a hurrikán kárt tesz benne, hiszen vészesen közel merészkedett hozzá a két kutya kedvéért.

 

Az állatok ilyenkor teljesen kiszolgáltatottak, csak gazdáik vagy más emberek könyörületére szorulnak. A fotók pedig éppen ezt az érzést mesélik el.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: kutyabarat.hu

 

FRISS