A harmonikus párkapcsolat szabályai

2019 szept 20

Első randi: Kinyitotta neked az ajtót
5 év után: Nyisd ki magadnak!
Sokan éreztük már életünk folyamán, talán nem is egyszer azokat a folyamatokat, amik a szerelem megtalálásával együtt járnak.  Az a bizonyos első csók, randevú, virágküldemény és gyertyafényes vacsora, vagyis a közös élet előtti udvarlási folyamat.

Aztán következik egy újabb szakasz, összeköltözés, házasság, gyermekáldás.  De ne ugorjunk ennyire előre, kezdjük az elején;
Minden olyan izgalmas és különleges, felemelő és hihetetlenül boldog. A reggeli kávét ágyba kapjuk, lefekvéskor a legszexibb fehér neműket válogatjuk össze, reggel kiosonunk fogat mosni, mielőtt párunk kinyitja szemét. Nincs veszekedés, tisztelettel és türelemmel hallgatjuk meg a másik felet, igyekszünk a másikat előtérbe helyezni és mindent megtenni azért, hogy a kapcsolatunk működjön és fejlődjön. Kezdetben minden annyira szép hogy nem gondoljuk, valahogy az idők folyamán, olyan könnyen rontjuk el.
Első randi: Kinyitotta neked az ajtót
5 év után: Nyisd ki magadnak!

A kezdeti kedveskedést felváltja a kényelem. Már nem kell csábítani, mindkét fél megkapta a másikat. Pedig a kedvesség, odafigyelés, csábítás, incselkedés nagyon fontos ahhoz, hogy a kapcsolat éledben maradjon, ne hűljön ki. Soha nem szabad elfelejteni, miért választottuk a másikat párunknak.
Ne felejtsük emlékeztetni, mit szeretünk benne, megköszönni a sok áldozatot, amit értünk hoz, vagy velünk együtt harcolt meg. Élesszük újra a vágyakat, a csábításokat, randevúzzunk és lepjük meg párunkat.
Mindebben pedig mi a szép? Akárki kezdeményez, a kapcsolat javára válik.

SZ-N.ZS.

FRISS