Az év vége sok vállalkozásnak a legforgalmasabb időszak, ezért a Yettel ekkor kiemelten támogatja a költségek optimalizálását, és IT-biztonsági megoldással is újít

Számos vállalkozásnak az év vége jelenti a legintenzívebb időszakot, az éves forgalom jelentős része az őszi-téli hónapokban jelentkezik. A Yettel kis- és középvállalkozások számára dolgozott ki egy kedvező lehetőséget, ami a legtermelékenyebb időszakban a költségek csökkentésében segíti a cégeket. Egyúttal a nagyvállalati közönség számára is hasznos IT-biztonsági megoldással rukkolt elő a társaság.

Segítség a kis- és középvállalkozásoknak

Az év végi hajrában kedvező feltételekkel támogatja a kis- és középvállalkozásokat a Yettel: most bármely Yettel Business előfizetést az év végig – vagy akár tovább is – havonta nettó 2024 Ft-ért vehetik igénybe 3 hónapon keresztül a kis- és középvállalkozások új szerződés és két év hűségvállalás esetén: ezzel havonta legalább 80% megtakarítást érhetnek el a vállalkozások az akció ideje alatt. Az így elérhető Yettel Business Prime tarifák ezért az összegért korlátlan belföldi adtakeretet biztosítanak, beleértve a 4G és 5G-hozzáférést is, illetve akár korlátlan belföldi és EU-s/1-es díjzóna roaming beszélgetést tartalmaznak. Mindezeken felül előnyt jelenthet, hogy az előfizetésekhez járó készülékvásárlási kedvezmény egy adott cég előfizetései esetén összevonható, így nem kizárólag a naptárfordulóhoz, hanem a valódi igényekhez igazítható, hogy a céges készülékeket akár jelentős kedvezménnyel cseréljék, új készüléket vásároljanak. A mobiltársaság ajánlata visszavonásig érvényes.

 

Újdonság a közép- és nagyvállalatoknak

Elsősorban közepes méretű és nagyvállalatok számára vezetett be fejlett IT-biztonsági megoldást a Yettel. Számos cégnél tapasztalható, hogy különböző gyártók termékeiből és szolgáltatásaiból építik össze a vállalat internetes védelmi és kapacitáselosztási rendszerét. Ebben hoz újdonságot a Yettel által bevezetett SD-WAN megoldás, ami egyszerű telepíthetősége mellett széleskörűen, több fontos IT funkciót lát el egyetlen szolgáltatásként. Az újgenerációs tűzfal és teljesítményoptimalizáló megoldás egy könnyen telepíthető eszköz, amely egyben teszi lehetővé, hogy a jelenlegi tűzfalakat, routereket és WAN-optimalizáló eszközöket egyetlen, egyszerűsített megoldásra cseréljék, ami jelentősen leegyszerűsíti és biztonságosabbá teszi egy adott cég hálózati infrastruktúráját.

 Az SD-WAN (Software-Defined Wide Area Network) megoldás lehetővé teszi a kritikus, legfontosabb céges rendszerek folyamatos adatkapcsolatát az elvárt sávszélességgel, valamint fejlett titkosítási technológiák és hálózati forgalomszűrési megoldások segítségével biztosítja ezek biztonságos elérhetőségét és az adatvédelmet. Az SD-WAN mellé 24 órás ügyfélszolgálati támogatás is igényelhető, ami fokozza a kritikus rendszerek biztonságos fenntartását.

 „Az év végi rohanásban minden forint számít a vállalkozásoknak. Ezért hoztuk létre ezt a rendkívül kedvező ajánlatot, amely nemcsak a költségeket csökkenti, de a Yettel megbízható hálózatának köszönhetően a vállalkozások működését is stabilabbá teheti. Az új IT-biztonsági megoldásunk pedig nemcsak leegyszerűsíti a vállalati IT-infrastruktúrát, hanem kiegyensúlyozott internetkapcsolatot biztosít a legszükségesebb online rendszereknek és egy magas szintű védelmi réteget biztosít az értékes céges adatok megóvásához. Hiszünk abban, hogy a megbízható technológia segítségével a vállalkozások még hatékonyabban működhetnek.” – mondta Fülöp Gábor, a Yettel üzleti értékesítési és marketing igazgatója.

 

További részletek a is- és középvállalkozásoknak kidolgozott ajánlatról: https://www.yettel.hu/uzleti/tarifa

A közepes és nagyvállalatoknak szánt SD-WAN szolgáltatásról itt olvashat bővebben: https://www.yettel.hu/vallalatok/sdwan