RUDOLF TAMÁS – 30 ÉVE A SZUPERINFÓ SZOLGÁLATÁBAN

2021 okt 12

Mi maga a Szuperinfó? Hetente megjelenő, elsősorban hirdetőknek, hirdetőkről szóló színes újság. Létrejötte oka rendkívül egyszerű: igény volt és van rá. Sokan szeretik a hirdetéseket egy kávé mellett ülve átfutni, átböngészni. Könnyen emészthető, kevés szöveg, színes képek, mégis információk tömkelege – ez maga a Szuperinfó 30 éve.

Rudolf Tamás, az újság ügyvezetője mosolyogva emlékszik vissza az elmúlt 3 évtizedre és a kezdetekre. Tamás Keszthelyen lakott az újság elindításakor. Családi vállalkozásként, akkori párjával, Rudolf Tamásné Mátyás Ibolyával 1991 szeptemberében eldöntötték, hogy lesz Szuperinfó, majd ugyanezen év októberében megjelent az első újság. Következő év márciusában az első és talán legmeghatározóbb döntést hozta meg az ügyvezető, ugyanis az újság állandó sikeres kiadása érdekében leköltözött Nagykanizsára. Addigi életét feladva teljes gőzzel vágott bele és sikeresen vezeti, most már egyedüli tulajdonosként mai napig a heti lapot. Nagykanizsával együtt az ország 72 városában hirdethet bárki Nagykanizsáról. Ennek előnye, hogy kereszthirdetésekkel és célazonos hirdetési fókusszal tudják ügyfeleiket teljes körűen kiszolgálni, mégis megmarad a függetlensége a lapnak.

„Az elmúlt 30 évre visszatekintve, nem bántam meg döntéseimet, még akkor sem, ha olykor kemény helyzetben kellett nehéz döntést hoznom. Mindig az újság és az ott dolgozók érdekeit tartottam szem előtt, próbálok és próbáltam lojális vezető lenni, aki odafigyel beosztottjaira.” – Meséli Tamás, aki elmondta azt is, milyenek voltak régen a csapatépítő napok, Majális a Szuperinfóval és a felejthetetlen karácsonyi vacsorák emléke is mosollyal tölti el.

Elnézve az újság fejlődését, méltán lehet büszke önmagára és csapatára.  „A színes újság nagyon nagy ugrást jelentett, hiszen Nagykanizsán az elsők között voltunk, akik színes újságot adtunk ki. Először nyomtatópapírra lett nyomtatva az újság, utána levilágították – vagyis fotópapírra nyomtatták, így sokkal jobb minőséget értünk el.”

Fejlődés és megbízhatóság jellemzi munkájukat.

SZ. N. ZS

FRISS

Clarissa Bútorház Kft.

Clarissa Bútorház Kft.

A Clarissa Bútorházat  Seláf Zoltánné 1992-ben alapította Nagykanizsán. Mára a családi vállalkozás vezetését fia, Seláf Zoltán vette át. A város legrégebbi,...