Premier Ablakvilág – Minőség egy életen át

2021 nov 10

A Kft-t 2009. 02. 04-én alakult. A cég fő profilja az építőiparban egyre nagyobb elismerést kiváltó műanyag nyílászárók értékesítése. Jelenleg 14 fővel dolgozik azon, hogy a vásárlók igényeit kielégítsék.

Nyílászáróikat teljes körűen biztosítják a hő- és hangszigetelést. Társaságuk igazodott a piaci igényekhez, emiatt a nyílászárók felmérésével, beépítésével kapcsolatos összes szakipari munka elvégzésére alkalmassá vált (elő- és utómunkák). Mára generál kivitelezést is vállalnak, melyeket saját és alvállalkozói létszámmal biztosítanak. Céljuk a cég profiljának bővítése, tevékenységi körük szélesítése, amely a folyamatos fejlődés eredménye. A cég tulajdonosa és dolgozói ambíciózusak. Munkavégzésükbe a technológiai újításokat rendszeresen beépítik, felhasználják, mind technikai-technológiai, mind elméleti tudás szintjén.

A Premier Ablakvilág Kft legfőbb kitűzött szándéka Ügyfelei maximális elégedettségének elérése, illetve az, hogy olyan szolgáltatást nyújtson, amely hosszú éveken át értéket és kiváló minőséget képvisel. Filozófiájuk az igényes, precíz és minőségi munkavégzésen alapszik.

SZ.N.ZS.

 

Elérhetőség:

Cím: 8800 Nagykanizsa, Liszt u. 2.

Telefon: 06-93/314-268

Mobil: 06-30/760-2536

Email: info@premierablak.com

Web: www.premierablak.com

FRISS