Két Gál Bt. Hegesztéstechnikai Szaküzlet

2021 nov 9

A Két Gál Bt. Hegesztéstechnikai Szaküzlet 1997-ben nyitotta meg kapuit Gál Zoltán és Gál Albert alapításában és vezetésében.

1998-ban tevékenységük szerviz szolgáltatással is kiegészült. 2013-ban egy új 475 m2-es telephelyre költözött a cég, ahol azóta kibővült szolgálattal várják vevőiket. Fölmérve az igényeket építőipari gépek szervizén túl garanciális értékesítésük is elindult. Mára a nagyiparban is helyt állnak, villanyszerelési- komplett kivitelezést csinálnak.

Vállalkozásuk egy régóta létező űrt töltött be, hiszen a környéken nem volt olyan speciális technikai és munkavédelmi szaküzlet, amely a hegesztés-vágás- csiszolás ezen ágával foglalkozik. A hegesztéstechnikai ágazat mellett, ipari gépek, berendezések, szerszámgépek, vágó és csiszoló anyagok, kézi szerszámok, elektromos kisgépek, munkavédelmi felszerelések, az ipart kiszolgáló segédanyagok, technikai spray-k forgalmazásával és építőipari gépek kölcsönzésével, értékesítésével is foglalkoznak.

Szerviztevékenységük mellett lánghegesztő eszközök időszakos felülvizsgálatát és érintésvédelmi, szabványossági felülvizsgálatot is ellát a cég. Üzletükben széles választékot talál mindenki hegesztő gépekből, plazmavágó berendezésekből ipari és otthoni felhasználásra. A Szuperinfó a kezdetektől fogva hirdetési felületet biztosít a cégnek, illetve évek óta az új évi naptárak okán partnerkapcsolat alakult ki.

Minőségi termékek, ár-érték arány figyelembe vétele, szaktanácsadás. Ez a Két Gál Bt.

SZ.N.ZS.

 

Elérhetőségek:

Telephely: 8800 Nagykanizsa, Récsei út 17

Telefon: +36 93 325 911; +36 30 256 99 48

Email: ket.gal@t-online.hu

Web: www.ketgal.hu

Facebook: https://www.facebook.com/Két-Gál-Bt

FRISS