HORVÁTH MÉH Fémkereskedelmi és Másodlagos Nyersanyagokat Értékesítő és Hasznosító Kft.

2021 nov 9

„Mindent a tisztább környezetért”

1990-ben alakult a HORVÁTH MÉH Fémkereskedelmi és Másodlagos Nyersanyagokat Értékesítő és Hasznosító Kft., melynek ügyvezetője Horváth János. Kezdetben 1500 m2-en vették át a fémhulladékokat ügyfeleiktől. A vállalkozás azóta kinőtte magát és 2003 óta Nagykanizsán a Garay u. 21. szám alatt az Ipari Parkban (az Inkubátorház mellett, Nagykanizsa, Buda Ernő utca 15.), a város északi részén az M7-es autópályától 200 méterre érhetők el. Jól felszerelt, gépesített telephely, az uniós normatíváknak megfelelően rakodógép, tömörítőgép, bálázógépek, szállítójárművek és targoncák segítik a munkafolyamatokat. A telephely területén a közlekedés jól kialakított, kamionok és nagyobb gépjárművek is könnyen közlekednek. Parkolási lehetőség szintén adott.

A cég fő tevékenységi köre a színesfém és vashulladék, a réz, alumínium, saválló horgany, ólom, forgalomból kivont gépjárművek, karosszériák, kábelhulladékok vásárlása és értékesítése, valamint vasszerkezetek bontása. Időközben a cég tevékenysége bővült: papírhulladék, elektronokai hulladék, műanyag, fólia, akkumulátor átvételével, regisztrált autóbontóval.

A területünk is bővült. Jelenleg 20.000 m2-en tudjuk tárolni a hulladékokat.

Mindent megtesznek annak érdekében, hogy környezetkímélő módszerekkel és gépekkel dolgozzák fel a hozzájuk került anyagokat. Emellett kiemelkedőn részt vesznek a város életében, alapítványok, közhasznú szervezetek és a sport támogatása révén. A cégben dolgozók mellett az ügyvezető és családja is kiveszi a részét a napi feladatokban.

A nyitvatartási idő rugalmas, igazodik az ügyfelek igényeihez. A tavaszi nagytakarítások és lomtalanítások idején hétfőtől szombatig, nyáron pedig munkanapokon várják a kuncsaftokat.

SZ.N.ZS.

Elérhetőség:

Cím: 8800 Nagykanizsa, Garay u. 21. IPARI-PARK (Buda Ernő utca 15.)

Tel./fax: 06-93/310-947

Mobil: 06-30/9474-490

Email: info@horvathmeh.hu

Honlap: www.horvathmeh.hu

FRISS