Előzetes letartóztatásba került a nagykanizsai nő gyilkosa

2017 szept 8

Bűnügy-emberölés

    Zalaegerszeg, 2017. szeptember 8., péntek (MTI)

Előzetes letartóztatásba helyezte a Zalaegerszegi Járásbíróság pénteken azt a férfit, aki több késszúrással halálosan megsebesítette volt barátnőjét csütörtökön Nagykanizsán, az utcán.

Beznicza Árpád, a Zalaegerszegi Törvényszék szóvivője az MTI-vel közölte: a járásbíróság a szökés, elrejtőzés veszélyére tekintettel rendelte el a férfi előzetes letartóztatását, illetve azért, hogy biztosítsa jelenlétét az eljárás során. A gyanúsított nem jelentett be fellebbezést, ezért a döntés jogerőssé vált.
A gyilkosság csütörtökön, nem sokkal 12 óra előtt történt a nagykanizsai Csányi utca egyik lakóháza előtt.
A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság pénteki közlése szerint a gyilkossággal gyanúsított N. Tibor el akart menekülni a rendőrök elől, miközben késsel szándékosan megsebesítette magát. A járőrök azonban perceken belül elfogták a 39 éves férfit, akihez orvost hívtak.
A rendőrség eddigi megállapításai szerint a férfi szóváltás után késsel többször megszúrta, megvágta korábbi barátnőjét, aki a helyszínen meghalt.

blb \ bám \ bpt

MTI 2017. szeptember 8., péntek 15:47

FRISS

Földi űrutazás az OMV-nél

Földi űrutazás az OMV-nél

A NASA inspirálta a töltőállomás-hálózat utazós termékeit Repülőablakok anyagából készült bőröndök, sötétben világító takarók és hőtartó termoszok: az OMV...