CSR Hungary díjakat nyert a Kulcs-Soft

2020 nov 24

Idén 2020. november 23-án vált nyilvánossá a Magyar Üzleti Felelősség Díj, a CSR Hungary Díj nyertes pályázóinak, védjegyhasználatra jogosult cégek, szervezetek nyertes pályázatainak listája.

A Kulcs-Soft ebben az évben először mérettette meg a nyilvánosság előtt az elmúlt években végzett CSR tevékenységét, melynek eredményeként a vállalat két kategóriában is kiérdemelte a szakmai zsűri elismerését.

A Kulcs-Soft „Legjobb felelős és fenntartható vállalatért”, illetve a „Legjobb CSR Programért (Közös ügyek-közös felelősség)” kategóriában is sikeres pályázatot nyújtott be.

Az elmúlt években a társadalmi felelősségvállalást szem előtt tartva, környezettudatos céggé váltunk, hatékonyságnövelő szoftvereket fejlesztünk, rengeteg energiát fordítottunk a jövő vállalkozó generáció képzésre, tehetségek felkutatásra és támogatására, rendszeresen adományoztunk a Kulcs-Esély Alapítványon keresztül csendben, saját berkeken belül. Most azonban úgy gondoltuk, hogy eljött az idő, hogy nyíltan is példát mutassunk a versenyszféra szereplőinek – beszéljünk róla és segítséget nyújtsunk. Úgy véljük, hogy kötelessége minden nagyobb és sikeresebb hazai cégnek támogatni valamilyen magyarországi szervezetet, közösséget, iskolát, ezzel is hozzájárulva társadalmunk –jólétéhez – nyilatkozta Szabó Ervin vezérigazgató.

FRISS