Legszebb konyhakertek 2017

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata 2013. évben elsőként csatlakozott a „Magyarország legszebb konyhakertjei” országos programhoz. Már ez a verseny is jelentős nagykanizsai sikerrel zárult, s ugyanez mondható el az elmúlt évekről is. 2016 ősszel létrehoztuk a www.nagykanizsaikertek.hu honlapot, ahol fotókkal gazdagon illusztrálva bemutatjuk a 2013-2016. év legszebb nagykanizsai kertjeit.

Városunk, településrészeink régi hagyományait, jó hírnevét öregbítő eredmény eléréséhez köszönetemet fejezem ki mindazon nagykanizsai kertművelőknek, akik a korábbi években már a verseny résztvevői voltak.

Nagykanizsa MJV Önkormányzata idén is csatlakozott e nemes versenyhez, melyről bővebben az alábbi dokumentumokból tájékozódhatnak.

A versenybe a jelentkezési határidő: 2017. május 20. 16.00 óra.

Kérem Önöket, hogy csatlakozzanak a programhoz és erről az ismerőseiket, barátaikat is tájékoztassák. Közös érdekünk az, hogy Nagykanizsán élő dolgos emberek munkájának eredménye, értékteremtő és példamutató tevékenysége a minél nagyobb mérvű jelentkezések alapján pozitív példaként szolgálhasson a jövőben mindenki, a felnövő ifjúság számára is.

Nagykanizsa, 2017. március 9.

Dénes Sándor
polgármester

<< RÉSZLETES FELHÍVÁS >>

<< JELENTKEZÉSI LAP >>