Azzal, hogy belépsz a kanizsainfo.hu weboldalra, vagy ennek valamelyik aloldalára, és az oldal tartalmát böngészed, elfogadod az alábbi feltételeket, még akkor is, ha nem vagy regisztrált felhasználó.
kanizsainfo.hu-t szabadon látogathatja bárki anélkül, hogy bármilyen személyes információt megadna magáról. A weboldal struktúrájából adódóan azonban néhány adat (pl. látogató IP címe, látogatás időpontja és időtartama, felkeresett oldalak, böngésző típusa, operációs rendszer, stb.) tárolásra kerül, de ezeket bizalmasan kezeljük, és csak az oldal tovább fejlesztéséhez, statisztika készítéséhez használjuk fel, kizárólag összesített (aggregált) formában.
kanizsainfo.hu egyes szolgáltatásai egyedi azonosítókat, úgynevezett cookie-kat helyeznek el a felhasználók számítógépén. Ezek kizárólag az adott felhasználó azonosításában játszanak szerepet, és semmilyen személyes adatot nem tartalmaznak.
A cookie-fogadás a felhasználó által le is tiltható, ekkor azonban előfordulhat, hogy bizonyos oldalak nem jelennek meg tökéletesen.
kanizsainfo.hu tartalmaz linket más weboldalakra is, de ezek tartalmáért, illetve adatkezeléssel kapcsolatos eljárásaiért felelősséget nem vállalunk.