Ásványvizekkel a kánikula ellen

2017 júl 11

A hőségben is hűsen
Meleg napok járnak mostanság. Jól is van ez így, hiszen most van itt az ideje. Élvezzük ki minden pillanatát. Persze jó, ha odafigyelünk egy-két apróságra. Mint például a rendszeres és folyamatos vízfogyasztásra. Ilyenkor hatványozottabban kell arra fókuszálnunk, hogy miből mennyit iszunk. Csak is az ásványvizek alkalmasak arra, hogy a nagy hőségben szomjunkat oltsák és a megfelelő mennyiségű folyadékkal egyensúlyban tartsák szervezetünket.

Nem győzzük elégszer felhívni a figyelmet a vízfogyasztás fontosságára, hiszen a tudatos vízivással betegségeket előzhetünk meg, frissebbek, fiatalosabbak maradhatunk. Ezért is fontos a Markunion Kft. számára, hogy különböző rendezvények támogatásával népszerűsítse a vízfogyasztás fontosságát.
Tárkányiné Máli Orsolyát, a cég ügyvezetőjét kértük meg, pörgesse vissza kicsit az idő kerekét:
– Ha visszatekintünk a mögöttünk hagyott fél évre már februárban jelen voltunk a Kaposvár Dombjai elnevezésű félmaratonon, ahol is Várkút Forrásvízzel itattuk a versenyzőket. Így tettünk áprilisban is a Zselic MBT maratonon. Azután pedig jött a május és vele a Happy hét. A Toldi iskolába helyeztünk ki ásványvíz adagoló automatát, ezzel is segítve, hogy az ifjúság minél korábban szembesüljön a vízfogyasztás jelentőségével. Ugyan ebben a hónapban futással köszöntötték a nyarat a Zselicben a sportág szerelmesei. Természetesen mi is ott voltunk, hiszen sport közben még fontosabb a szomjoltás. És beköszöntött a nyár. Júniusban egészen Zalakarosig vittük vizes ballonjainkat, ahol a bringásokat hűsítettük a jóféle nedűvel. A hónap végén pedig az eXtremeMan 113 névre keresztelt rendezvényen pótoltuk a versenyzők folyadékhiányát. Egyébiránt embert próbáló verseny volt a csodás Desedáról indulva és ide érkezve. Minden igyekezetünkkel azon voltunk, hogy oltsuk a versenyzők szomját. Sikerült is, hiszen közel ezer liter Várkút Forrásvíz fogyott. Frissítettünk, drukkoltunk, együtt izgultunk a versenyzőkkel, hogy aztán az 1,9 km. úszás, a 90 km. bringázás és a 21,1 km. futás után együtt örülhessünk velük.

Nos, akárhogy is, de vizet inni elengedhetetlenül fontos. Ennek a ténynek a népszerűsítése okán is van jelen a Markunion Kft. a különböző rendezvényeken. S, ha egyre többekben tudatosul, milyen jót tesznek magukkal, az egészségükkel, ha minden nap megisznak 2-3 liter jóféle ásványvizet, már megérte.

www.markunion.hu
www.facebook.com/markunion

 

FRISS