17 dolog, amit csak a kutyások érthetnek

2017 dec 3

Vannak, akik tartanak kutyák, és vannak a kutyások. A gazdi értik a különbséget, a kutya tulajdonosok nem. Ahogyan ezt a 17 pontot sem, amit csak a vérbeli hatlábúak érthetnek. 

1. Fura dalokat énekelsz a kutyádnak, mert szentül hiszed, hogy szereti. Látod? Szereti.

2. Körülbelül 95 beceneve van, semelyiknek nincs túl sok értelme, de mindegyiket pontosan meg tudod magyarázni, miért adtad neki.

3. Keresel pár fotót a kutyádhoz hasonló kutyákról, hogy azokat is mutogathasd másoknak: hasonlítanak a kutyádra. Vagy kutyádnak mutogatod. Teljesen normális viselkedés.

4. Megengeded a kutyádnak, hogy olyan dolgokat is megtegyen, amit egy embernek sosem engednél meg. Most őszintén. A gyerekeid a földről esznek? Undorító. A kutyád? Imádnivaló!

5. Az első dolog, amit lecsekkolsz egy házibulin, hogy laknak-e ott kutyák

6. Tökéletesen meg tudod különböztetni a kutyád ugatásának fajtáit, és előszeretettel segítesz más embereknek megérteni, hogy melyik éppen mit jelent

7. Hátsó gondolataid vannak azokról az állítólagos barátokról, akik nem kedvelik a kutyád vagy épp akiket kutyád nem szívlel.

8. Ismered azt, amikor a kutyád nem hajlandó beszélni veled. Például: „Az ott egy bőrönd melletted? Köszönöm, ma egyedül fektetem le magam este!”

9. Hatalmas beszélgetéseket folytatsz vadidegenek kutyáival úgy, hogy valaha megismernéd a gazdit.

10. Tény: minden kutyának tudod a nevét az összes szomszédnál, de egyetlen szomszédnak sem. „Ó, Duke mamája új autót vett!”

11. Beteszel egy filmet a kutyádnak, mielőtt otthon hagyod, és jó sok időt töltesz azzal, hogy kiválasztd: melyik film legyen az.

12. Túl sokáig maradsz ágyban, mert a kutyád olyan kényelmesen fekszik melletted.

13. Indítasz kutyádnak egy közösségi oldalt, ami igazából nem másoknak van, csakis magadnak. És az oldalt általában más kutyák követik.

14. Egészen mélyre ásol a kutyabetegségek mély szakadékában, mikor kutyád tüsszent egyet.

15. Órákat töltesz azzal, hogy alvás közben bámulod őket – mint egy sorozat gyilkos.

16. Tudod, hogy melyik típusú, színű és puhaságú játék igényük van.

17. Több fotód és videód van a kutyádról, mint bármi másról a világon.

De lehet hibáztatni ezért? Hisz ők a legjobbak!

Forrás: kutyabarat.hu

FRISS