Valentin napi ajándékötletek; ajándékozz szeretetet

2021 febr 10

Megint jön a Valentin nap, a szerelmesek napja, meglepnéd kedvesed, de nem tudod mivel? Sokan úgy gondolják, a pénzről szól ez a nap, ezért nem foglalkoznak vele, hisz az anyagiasság korában elveszik a valódi értéke, az érzések kimutatása. Íme, néhány ötlet, amely garantálja, hogy szíved választottját boldoggá teheted ezen a napon.

Készíts saját készítésű ajándékot

Ha járatos vagy a kreatív dolgokban, szeretsz szép ajándékokat készíteni, neked találták ki a saját készítésű ajándék ötletét. Előnye, hogy bármit kitalálhatsz, bárhogy alakíthatod azt és mindenképp tuti siker lesz, hiszen időt szántál arra, hogy elkészítsed. Ez lehet akár fényképtartó, ajándékdoboz, amibe bon-bont rejthetsz vagy például illóolaj keverék, aminek csak a fantázia szab határt. Nagyon sok ötlet található az interneten, érdemes körbenézni, még azok is kaphatnak ihletet, akik nem járatosan a kézzel készített ajándékokban.

 

Írj neki levelet

Írd le, miért szereted, mit tartasz értékesnek benne, mennyire szeretsz vele lenni. Mindazt meg tudod fogalmazni, amit szemtől-szemben nehezebben mondanál ki. Ezt a levelet, ha színes papírra írod, és kicsit kidíszíted, vagy az elejére ragasztasz egy közös fényképet, a párod nagyon értékelni fogja.

 

Készíts neki vacsorát

Ez az ötlet főként azoknak jó, akik amúgy nem szoktak szorgoskodni a konyhában. Azoknak, akik minden nap a konyhában szorgoskodnak, nemcsak pihentető ez az ajándékötlet, hanem azt is mutatja, értékeli a párjuk a mindennapi gondoskodást. Finom vacsora, pár darab gyertya, finom bor biztos recept a sikerre. Ha gyerkőcök is vannak, akkor készítsétek együtt a menüt, hisz a Valentin nap nemcsak a szerelem, hanem a szeretet napja is és a gyerekek is megtanulják, hogyan értékeljék azokat, akik fontosak számukra.

 

Masszírozd, készíts finom fürdőt neki

Mi lehetne finomabb egy lazító masszázsnál, vagy egy finom forró fürdőnél, főleg ha a párunktól kapjuk? Illatos olajjal, esetleg finom bor társaságában nagyon személyes ajándék kis költséggel.

 

A szeretetnyelv egyik fajtája a minőségi idő, melynek hatására a másik fél azt érzi, igazán szeretik. Ez lehet egy beszélgetés, egy közös vacsora, vagy egy közösen eltöltött hosszú hétvége is. A kulcskifejezés az osztatlan figyelem, hiszen tévézés, olvasás közben nem lehet kapcsolatot építeni. Bármilyen ajándékot választasz, akár megleped ékszerrel, ajándéktárggyal vagy valamilyen gesztussal, a szemed előtt az legyen, a legnagyobb érték a vele töltött idő.

SZ.N.ZS.

FRISS