3+1 ajándékötlet Valentin-napra Az M7 Tabakos csajok ajánlásával, viccesen, de komolyan!

2021 febr 10

Idén kicsit másképp ünnepeljük a szerelmesek napját, ám ettől még lehet különleges és romantikus!
A legszebb ajándék a szeretteinkkel töltött minőségi idő, de mind tudjuk, hogy mi Nők mindig örülünk egy kis extra kedveskedésnek! Ajándékötleteinkkel segítünk feltüzelni a hangulatot:
1. A sohavégetnemérős szerelem örök tűzzel ég, mely lángra lobbantja szívünket. Éppen úgy, mint egy különleges Zippo öngyújtó. Ezek az örök darabok évtizedekig hű társaink lehetnek, lángjuk élteti a szenvedélyt és a közös szép emlékeket. Válogass elegáns kínálatunkból, páros mintákat is találsz!

2. Az igazi figyelmesség a részletekben rejlik: ha a párod is unja már az elrettentő fotókat a cigis dobozok oldalán, tudjuk minek örülne: üzletükben különböző méretű, mintájú és anyagú cigaretta tárcákat kínálunk, biztosan megtalálod köztük a szerelmed személyiségéhez legjobban passzoló darabot!

3. Ne feledkezzünk meg az élményekről sem! Éttermek híján a randikat idén az otthonunkban kell tartsuk. Egy meglepi vacsi vagy közös főzőcske elmaradhatatlan kelléke pedig nem más, mint egy finom bor vagy krémes likőr. Nálunk ezeket is megtalálod, díszdobozos verzióban is!

+1: A mi ajándékunk a szerelmeseknek: Február 10-17 között a párban érkező vásárlóinknak egyet fizet kettőt kap akciót hirdetünk minden üdítőre és energiaitalra a VALENTIN jelige használatakor. Várunk szeretettel az M7 Tabakban minden nap 5-19 óra között!

Vigyázunk egymásra: üzletünkben már hónapok óta nonstop UV fertőtlenítést végzünk (észrevettétek? 🙂 ) és a bejáratunktól balra karnyújtásnyira ott találhatjátok az érintés mentesen működő kéz sterilizáló készülékünket, ami szintén segíti a vírusmentes környezetünk fenntartását, és ne feledjétek, közös érdekünk, hogy továbbra is kötelező az állandó maszkhasználat. Ha biztos akarsz lenni egészséged megőrzésében, hát add a Valentin napi puszidat szeretteidnek a kedvenc maszkodon keresztül, mi ebben is segítünk…!

Címünk (aki még nem tudná) 😉 :
8800 Nagykanizsa Garay utca 15/a (7-es városi elkerülőn, MOL benzinkút és a Szatmári áruház között)

FRISS