Zala Megyei Kézilabda Szövetség év évértékelője 2018. január 26. (péntek)

2018 febr 2

A szövetség éves beszámolóját követően a ZMKSZ köszöntötte a zalai kötődésű négy egykori magyar válogatottat, akik összesen 661 alkalommal voltak a nemzeti csapat tagjai: Balogh Beatrixot, Gódorné Nagy Mariannát, Lelkesné Tomann Rozáliát és Mátyás Augusztát.

Ezt követően a szövetség vezetői átadták 2017. év legjobb kézilabdázóiak járó elismerésüket. A hölgyeknél a hévízi Burghardt Lukrécia, míg a férfiaknál a keszthelyi gólkirály Bálványkövi Attilaérdemelte ki a megtisztelő címeket. 2017. év legjobb női játékosának a Zala megyei bajnokságban a zalaszentgróti Lászlóné Horváth Krisztinát választották.
Külön jutalmazták és ajándékozták a Zala megyei bajnokság női tavalyi gólkirálynőjét és az NB II-es góllővő lista második helyezettjét Balogh Beatrixot, a Zalaegerszeg játékos edzőjét.
Varga Sándor a ZMKSZ elnöke és Baracskai József Zalaszentgrót polgármestere adta át a 2017. évi Zala megye kézilabda sportjáért kitüntetéseket. Ezúttal hárman részesültek a legmagasabb elismerésben, az egykori játékos Csiszár János, a volt NB-I-es játékvezető Rainiss István, valamint az egykori nagykanizsai tréner Uzsoki László, többek között Siti BeaSiti Eszter és Németh Helga nevelőedzője.

 

 

GRATULÁLUNK!

 

FRISS