XXI. IHF JUNIOR NŐI KÉZILABDA VILÁGBAJNOKSÁG – Élő Tv közvetítések

2018 jún 26

2018. július 1-14. Debrecen        

Szurkolj Te is a jövő kézilabda-kiválóságainak! Hozd a hangod és buzdítsuk együtt a magyar női junior válogatottat a nyári debreceni vb-n! A magyar kézilabda jövője most van! Légy részese Te is! 17 év után ismét női junior vb-t rendez Magyarország: a magyar válogatott akkor ezüstérmes lett, idén nyáron Debrecenben pedig a mieink ismét az éremért harcolnak majd a világ legjobb junior kézilabdázói között. A versenyen összesen 24 korosztályos válogatott lép pályára, az európai, az afrikai, az ázsiai és az amerikai kontinens legjobbjai. A világesemény helyszínei a Debreceni Főnix Csarnok és a Hódos Imre Rendezvénycsarnok, melyek tőszomszédságában többszáz fős szurkolói falut alakítunk ki, ahol színes, változatos, néhol meghökkentő és váratlan programokkal, koncertekkel várunk mindenkit! Alakítsd ki törzshelyed Debrecen legmenőbb és legegyedibb, a Trónok harca ihlette szurkolói falujában, ahol 4 héten keresztül, szó szerint, bármi megtörténhet! BÉRLET vásárolható az MKSZ webshopban: www.kezilabdaszeretlek.hu/webshop Az esemény hivatalos weboldala: www.hungaryhandball2018.com A világbajnokság részletes programja letölthető innen: http://keziszovetseg.hu/_include/_dokumentum/dokumentum.asp?

XXI. IHF JUNIOR NŐI KÉZILABDA VILÁGBAJNOKSÁG BÉRLET: 6.000 Ft

Gyere és szurkold végig a XXI. IHF Junior Női Kézilabda Világbajnokságot! A bérlet egy fő részére, a VB minden napjára érvényes a debreceni Főnix Csarnokba. A bérletet váltóknak külön szektorban (B12) tartunk fenn helyet. A bérlethez összesen 6 pohár üdítő vagy sör jár ajándékba a rendezvény teljes ideje alatt.

Amint MEGVÁSÁROLTAD webshopunkon keresztül a kívánt darabszámot, visszaigazoló üzenetet kapsz BANKUNKTÓL a regisztrációs e-mail címedre. Ezt nyomtasd ki, vidd magaddal a rendezvényre, ahol a visszaigazolás felmutatásával SZEMÉLYESEN TUDOD ÁTVENNI karszalagod a bejáratnál, tehát szállítási díjat NEM kell a kosárba rakni.

JEGYEK: 3.000Ft

JEGYINFORMÁCIÓK

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák! Július 2-11. között 14 éven aluli gyermekek számára igazolvány felmutatásával, a REGISZTRÁCIÓT KÖVETŐEN ingyenes a belépés. INGYENESEN REGISZTRÁLTAK RÉSZÉRE KÜLÖN SZEKTORBAN BIZTOSÍTUNK ÜLŐHELYET, AHOL A HELYFOGLALÁS ÉRKEZÉSI SORRENDBEN TÖRTÉNIK. EGYÉNI REGISZTRÁCIÓ: http://hungaryhandball2018.hu/jegyregisztracio CSOPORTOS REGISZTRÁCIÓ: http://hungaryhandball2018.hu/csoportregisztracio HELYFOGLALÁS NÉLKÜL 6 éves kor alatt a belépés ingyenes. Minden elővételben vagy a helyszínen megvásárolt belépőjegy mellé egy pohár sör vagy üdítő jár ajándékba! A rendezvény ideje alatt lesz lehetőség helyszíni jegyvásárlásra is, ahol kizárólag Forintban és készpénzben lehet fizetni! A belépőjegyek és bérletek a Főnix Csarnokra valamint a Hódos Imre Rendezvénycsarnokra egyaránt érvényesek! A Hódos Imre Rendezvénycsarnokban férőhelyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre.

Forrás: MKSZ

FRISS