XII. Társadalmi Felelősségvállalási Konferencia – Köszönet Napja

2018 dec 4

XII. alkalommal rendezi meg a Nagykanizsai Civil Kerekasztal Egyesület a szektorok közti együttműködés találkozóját a Térségi Társadalmi Felelősségvállalási Konferenciát és kísérő rendezvényét a Köszönet Napját.

A civil kerekasztal közösségei által szervezett összejövetelen a főszerep a társadalmi felelősségvállalásé, ahol lehetőséget adunk egy-egy vállalkozásnak, hogy bemutassa cégét, annak működő társadalmi felelősségvállalás gyakorlatát.

A folytatásban olyan személyeket helyezünk a középpontba, akik kiemelkedő teljesítményt értek el, akik támogatásukkal/tevékenységükkel hozzájárultak a társasági felelősségvállalás szintjének emeléséhez. Az ünnepség keretében a javaslatok alapján megválasztott legaktívabb civil személyeknek az év civil önkéntese-, az év civil fiatalja-, az év civil embere-, a legtöbb, és legjelentősebb civil értékteremtést végző csoportnak pedig az év civil közössége díjat adja át. Ekkor köszöni meg az alapító a nagykanizsai civil klubokat-, egyesületeket-, szervezeteket, civil megmozdulásokat legnagyobb mértékben támogató személyeknek és közösségeknek a munkáját, szponzori-, mecénási tevékenységét, és adja át számukra a civilek mecénása-, valamint a civilek szponzora díjakat.

Mivel díjak történetének 12 éve alatt majd minden évben volt 1-2 egyházi személy, szervezet a kitüntetettek közt (ahogy az idén is), ezért a szervezők úgy gondolták, hogy most Varga László kaposvári megyéspüspököt kérjük fel egy előadás megtartására és a díjak átadására.

Kategóriák:

Az év civil embere

Az év civil önkéntese

Az év civil közössége

Az év civil fiatalja

A civilek mecénása

A civilek szponzora

 

A rendezvény helye: Halis István Városi Könyvtár 3. emeleti konferenciaterme
Ideje: 2018. december 12. (szerda)  17 óra.

FRISS