Virággal egy mosolyért!

2017 jún 20

2017. június 28-án az országos kezdeményezés keretében immár harmadik alkalommal mosolyra és befogadásra váró virágcsokrok lepik el az országot, köztük Nagykanizsa városában is várják majd az árva csokrok leendő tulajdonosaikat. A hazai virágkötők, így munkatársaink is, országszerte ismét virágcsokrok ezreit helyezik el utcákon, köztereken, parkokban, hogy megtalálójuk arcára mosolyt varázsoljanak, mely akcióhoz a tavalyi sikeren felbuzdulva a Pannonia Virágbolt is nagy örömmel csatlakozik. (Az elmúlt évben összesen 400 virágüzlet bevonásával kb. 8000 virágkötészeti alkotás került ki egy időben, így Nagykanizsán is.) Az apró figyelmességgel arra kívánunk rávilágítani, hogy a virágok fontos szerepet töltenek be mindennapjainkban. Szépségükkel, bájukkal elkísérnek bennünket a bölcsőtől a sírig, részesei legnagyobb örömeinknek és bánatainknak.
A Nagykanizsa városának köztereire kihelyezett virágcsokrokon egy kis kísérőkártya jelzi majd, hogy a Pannonia Virágbolt virágkötői állították össze az árválkodó szépséget, nekik köszönhető az önzetlen gesztus. Az esemény különlegességét az adja, hogy a virágokat nemcsak megcsodálni lehet, de a szerencsés megtaláló haza is viheti magának, vagy továbbajándékozhatja egy számára különleges embernek. Továbbá fontos elmondani, hogy a megtalált virágcsokrokért cserébe fizetséget nem várunk, csak egy visszajelzést a virágok további sorsáról. A kísérőkártyán található e-mail címre elküldött vagy a Pannonia Virágbolt közösségi oldalára feltöltött fotó méltó elismerés és köszönet a virágkötő számára. A visszaérkező fotóval a mosoly körbeér, visszajut ahhoz, aki örömmel, szakértelemmel és lelkesedéssel készítette, hogy egy számára idegen embernek boldog perceket szerezzen.

A virágcsokrokat és a mosolygó embereket Nagykanizsán is 2017. június 28-án érdemes keresni. Virággal egy molyosért! – és érjen körbe a mosoly!

További részletek az országos kezdeményezésről az esemény hivatalos honlapján: www.viragotegymosolyert.hu és Facebook oldalán: www.facebook.com/viragotegymosolyert

FRISS