Victory Fitness Nagykanizsa

2020 jan 27 | Életmód, Hírek, Sport, Szabadidő, hobbi

Hétfő reggel megnyitotta kapuit Nagykanizsán a régóta várt és sokak által keresett edzőterem, a Victory Fitness.

A város legnagyobb és legmodernebb fitneszközpontja a Park Centerben 1500 négyzetméteren, 40 vadiúj kardió géppel és 100 erőgéppel, tágas öltözőkkel, szoláriummal és szaunával, prémium táplálék kiegészítőkkel várja a sportolni vágyókat. A testépítő géppark mellett helyet kapott saját testsúlyos, cross részleg is a funkcionális mozgásformák szerelmeseinek. A Studio teremben a csoportos órák kedvelői válogathatnak az aktuális órarend kínálatából: spinning, spinracing, kangoo, alakformáló, zsírégető, core training, funkcionális köredezés, full body típusú edzések közül.
Aki profi körülmények mellett szeretné formálni a testét, kérheti a terem személyi edzőinek segítségét. Az oktatók bemutatkozása és elérhetősége megtalálható a Victory Fitness honlapján (https://victoryfitness.hu/nagykanizsa/).
Nyitási akció keretén belül most január 27-től két héten át kedvezményesen 5000 Ft-os áron lehet havi bérletet vásárolni. A január 31-i nyíltnapon mindenki díjmentesen kipróbálhatja a gépeket, és az aktuális órarendnek megfelelő pénteki csoportos edzéseket (bejelentkezés szükséges).

HASONLÓ BEJEGYZÉSEK

Taróczy Balázs

Taróczy Balázs

Taróczy Balázs (Budapest, 1954. május 9. –) visszavonult magyar hivatásos teniszező. Ő az open era legsikeresebb magyar férfi teniszezője. Megalakulása (2000)...