Újra indul a CREATON Építész és Építészhallgatói pályázat!

2020 nov 5

Az immár több, mint 7 éves hagyománnyal rendelkező építész és építészhallgatói pályázat ismét kihirdetésre kerül 2020-ban!

Beadási határidő: 2021. február 28.

A pályázatot a megadott határidőig a https://www.creaton.hu/epiteszpalyazatok2020 pályázati oldalra kell feltölteni!

Az idén megrendezésre kerülő pályázatra a gyakorló építészek továbbra is olyan tervezés alatt álló, megvalósulás közbeni, vagy megvalósult, használatba vételi engedéllyel rendelkező épületekkel pályázhatnak, amelyek bemutatják, hogy milyen sokszínűen és sokrétűen felhasználható a tradicionális, de mégis modern építőanyag, a kerámia tetőcserép, illetve hogyan alkalmazható a CREATON kínálatában elérhető beton tetőfedő anyag.
Az építészhallgatók természetesen terveikkel mutathatják meg kreativitásukat, a kerámia- vagy beton tetőcserép felhasználásával készült tervezési koncepcióikat.

Az 1 300 000 Ft összdíjazású CREATON Építész és Építészhallgatói 2020. évi pályázaton az építészek 2017. január 1-je és 2020. november 30. között építési engedélyt (jogerő nem szükséges) illetve használatba vételi engedélyt kapott épületekkel pályázhatnak. Az építészhallgatók pedig diplomatervet, komplex tervezést, egyéb féléves terveket, vagy kifejezetten e pályázat céljára készített munkát nyújthatnak be pályaműnek.

A pályázás feltétele, hogy a pályázó az épület tervezése során a CREATON kerámia tetőcserepeit és/vagy a CREATON beton tetőfedő anyagait használja, illetve az épületet CREATON kerámia tetőcserép és/vagy CREATON beton tetőfedő anyag fedje.
A pályázáshoz szükséges dokumentumokat, a pályázati kiírást és az online jelentkezési lap elérhetőségét a honlapunkon találja meg.

 

További információért a pályázat benyújtásával kapcsolatosan keresse kollégánkat:

Jancsár Péter

Telefon: +36 30 927 9022

E-mail: peter.jancsar@creaton.hu

FRISS

LÍRA KÖNYV AJÁNLÓ

LÍRA KÖNYV AJÁNLÓ

Ljudmila Ulickaja harmincöt éves korában írt egy forgatókönyvet, amelyet egy forgatókönyvíró kurzus felvételijére szánt. A kurzuson végül nem vett részt, a...