Új környezetbarát kézműves tapéták a Farrow & Ball kínálatában

Saját festékeinkkel és a hagyományos nyomtatási módszereinkkel készített kézműves tapétáink, a botanikai formavilág gazdag textúrájú mintázatai lenyűgözően eredetiek.

Kissé eltérő stílusú minták, mint amit a Farrow&Ball-tól megszokhattunk, ám a gyártási technológia és a sajátos színvilág mégis felismerhetővé teszik az új tapétákat. Az Atacama sivatagi virágai, a Hegemone virágzása szinte tapintható, majdnem háromdimenziós felületet képez 2 dimenzióban. Ezek a gyönyörű virágok elősegítik, hogy a szobáink csodálatos visszavonulás helyszínévé váljanak, ahol biztonságban érezzük magunkat, megnyugodhatunk és inspirálódunk. Mint minden mintánkat nagy gondosság mellett készítjük, hogy a végeredmény hibátlan legyen. Saját festékszíneink használatával segítjük, hogy a térben a tökéletes harmónia létrehozható legyen! Mindhárom új minta 4-4 színvariációban készül, a tompább neutrális színektől az expresszív élénk színekig.

 

Atacama

Mint a Dél-Amerikai sivatag, miután a kiadós esőzés után virágba borult. Mindenhol virágzó kaktuszok, növényi motívumok sokasága. Mint oly sok Farrow&Ball tapéta mintáját, ezt a mintavilágot is egy korábbi textil mintázat inspirálta.

 

Hegemone

A gyümölcsök és virágok Görög istennőjéről elnevezett tapétánk vidámságot sugároz, bármely színvariációját is választjuk. A virágminták olyan érzést keltenek, mintha papírból lennének kivágva. A szétszórt virágok minden irányból befutják a falunkat barátságosan ékesítve szobánkat.

 

Helleborus

Hellebore mintánk a legnagyobb mintázat, minden Farrow&Ball tapétaminta között. Kézzel előrajzolt vonalai féktelen áramlással áradnak szét a falon, szirmok özönébe öltöztetve azt. Az otthonunkat körülöleli a virágminták áradata, ha ezt a tapétát választjuk.

 

FAB Color Hungary Kft.

www.fabcolor.hu

Forrás: lakberinfo.hu