TREND HOME KÖZVETÍTŐ IRODA

2020 jún 4

Barabás Mária vagyok a TREND HOME KÖZVETÍTŐ IRODA vezetője. Lakáskiadók/ tulajdonosok és lakásbérlők  szíves figyelmébe ajánlom az irodát.

Az iroda kifjezetten csak bérlemények kiadásával foglalkozik.
Pár mondatban az irodáról: 2008. óta dolgozom az ingatlanpiacon, első időszakban nem egyedül dolgoztam, de 2009. óta már egyedül dolgozom irodavezetőként.

Irodám kezdettől fogva a nagykanizsai Vásárcsarnok Üzletház első emeletén található az északi oldalon. ( ismertebb nevén az épület: piac )

Az eltelt hosszú időszakban már nagyon sok tulajdonossal ( számszerint kb. 750 – 800) dolgozom együtt, akik megkeresték irodámat, hogy adjam ki a lakásukat

Tulajdonosaim elégedettségét mutatja, hogy újra és újra megkeresik irodámat, amikor a bérlő kiköltözik az ingatlanból.

A bérbeadók tudják, hogy amilyen igényük van a bérlőkkel kapcsolatosan , olyan bérlőt fogok küldeni, igy megkímélik magukat attól, hogy a lakáshoz több alkalommal is feleslegesen kimenjenek, mivel az iroda meghatározott időpontra és létszámban küldi a bérlőket, amit nagyra értékelnek.

Irodámnál találhatók családi házak, társasházi lakások, udvari lakások, garázsok.
Ezek javarészt Nagykanizsán, Kiskanizsán, Zalakaroson található és bérelhető ingatlanok. Ezeknek teljeskörű bérbevételét az iroda bonyolítja le, időpontok, címek egyeztetésével, végül a lakásbérleti szerződés elkészítésével, egészen a kulcsátadásig.

Kérem a tulajdonosokat/bérbeadókat,  bérelni szándékozó leendő ügyfeleimet, keressék bizalommal irodámat, ahol lakhatásukra rövid időn belül találok megfelelő megoldást.

 

FRISS