Több mobilinternet a feltöltőkártyásoknak is

2018 ápr 25

Új, egyszerű és rugalmas feltöltőkártyás tarifák a Telenornál

Megújítja feltöltőkártyás csomagjait a Telenor. Az új, egyszerű és átlátható Telenor Kártyás ajánlatok előnye, hogy a 19 Ft-os percdíj mellett a korábbinál több mobilinternetet kínálnak. A Telenor Kártyás csomagokra újonnan szerződő ügyfelek 1 nap korlátlan Hipernet elérést is kapnak ajándékba.

A Telenor feltöltőkártyás ügyfeleinek körében is jellemző az okostelefonok előretörése és az adathasználat növekvése: a kártyás telenorosok havonta átlagosan körülbelül 300 MB mobiladatot forgalmaznak, és a fiataloknál egyértelműen a mobilnetezés dominál. A szolgáltató felmérései szerint amellett, hogy a kártyások szeretnék, hogy mobilköltéseik kiszámítatóak és előre kontrollálhatók legyenek, fontos igényük a rugalmasság is, vagyis hogy alkalmanként is legyen lehetőségük például mobiladat vásárlására, vagy a csomagok közti váltásra.

Ennek megfelelően a Telenor megújította feltöltőkártyás ajánlatait, és egyszerű, átlátható csomagokat kínál a három legtipikusabb használati igény mentén. Az új, Telenor Kártyás csomagok érkezésével a korábbi kártyás tarifáinak értékesítését lezárja, amivel a tarifaváltás folyamata is egyszerűbbé válik.

Azoknak, akik inkább telefonálnak: Telenor Kártyás alapcsomag

19 forintos belföldi perc- és SMS-díj, havidíj nélkül, amihez igény szerint bármikor vásárolhatók adatjegyek.

Akiknek a hívás és az adat is fontos: 2in1 S, M és L csomagok

A Telenor Kártyás alapcsomag mellé vásárolható, beépített hívást és adatot is tartalmazó 2in1 csomagok a korábbi kártyás tarifáknál több adatot tartalmaznak. Előnyük, hogy kedvezőbb árúak, mint a külön-külön megvásárolt adatjegyek és percek. A 2in1 ajánlatok akkor vehetők igénybe, ha a kártyás egyenlegen rendelkezésre áll elegendő összeg. A csomagok között a rugalmasság jegyében bármikor lehetséges váltani, és kiegészítő adatjegyeket is lehet hozzájuk vásárolni, ha a megnövelt mennyiségű beépített adat nem bizonyulna elegendőnek.

 

Telenor Kártyás 2in1 S csomag[*]  

2in1 M csomag*

 

2in1 L csomag *

Csomagba foglalt hívások belföldön

25 perc 50 perc

100 perc

Percdíj a csomagban foglalt percek felhasználását követően

19 Ft/perc

19 Ft/perc 19 Ft/perc

19 Ft/perc

Csomagban foglalt belföldi mobilinternet

500 MB 1,5 GB

3 GB

SMS

19 Ft/SMS 19 Ft/SMS 19 Ft/SMS

19 Ft/SMS

Havi megújuló díj

1000 Ft 2500 Ft

3800 Ft

* A 2in1 S, 2in1 M, 2in1 L csomagok a Telenor Kártyás alapcsomaggal vehetők igénybe.

Adathasználóknak: Egyszeri és megújuló adatjegyek

Az adatjegyek mindkét esetben 200 MB, 500 MB, 1 GB és 3 GB méretben érhetők el, és kombinálhatók egymással:

  • Havi megújuló adatjegyek: Kényelmesen előre tervezhetők a mobilnetre szánt kiadások.
  • Egyszeri napi és heti adatjegyek: Ideálisak azoknak, akik változó intenzitással használnak adatot, vagy ha havi adatkeretüket szeretnék kiegészíteni.

 „Kártyás ajánlataink megújításakor fontos szempont volt, hogy kártyás ügyfeleink is egyre több adatot igényelnek, bár azt is látjuk, hogy még mindig jóval óvatosabbak a számlásoknál, ha mobilinternetezésről van szó. A Telenor Kártyás tarifákkal ezért őket is a bátrabb adathasználatra szeretnénk ösztönözni, hogy kihasználhassák a mobilnetezés előnyeit. Mindezt pedig az egyszerűség és az áttekinthetőség jegyében, hiszen ezek fontos elvárások az ügyfeleink részéről.” – mondta el Petra Stangl, a Telenor marketing vezérigazgató-helyettese.

 Azok, akik most új Telenor Kártyás csomagot vásárolnak és 2018. augusztus 31-ig regisztrálnak, egy nap korlátlan Hipernetet kapnak ajándékba, amely az aktiválástól számított következő nap éjfélig használható fel.

Részletes információk a Telenor nemrég megújult honlapján itt találhatók: www.telenor.hu/telenor-kartyas és www.telenor.hu/mobil/kartyas-adat

FRISS