Tavaszi Művészeti Fesztivál – Nagykanizsa

2020 feb 18

Tisztelt Látogatóink!

Nagykanizsán sok színes kulturális eseményel köszönt ránk a tavasz: a Kanizsai Kulturális Központ szervezésében – március 21. és április 6. között – várja Önöket a Tavaszi Művészeti Fesztivál.
A nívós programot a Hevesi Sándor Művelődési Központban Kovács Lilian szobrász- és festőművész kiállítása, majd a Zalagyöngye Táncegyüttes “Folytatódjék!” című néptánc előadása nyitja meg. Ezt követően – “A középpontban Eifert János” címmel – a neves fotóművész életpályáját ismerhetik meg közelebbről egy rendhagyó könyvbemutató keretében, melynek helyszíne ugyancsak a Hevesi Sándor Művelődési Központ lesz.
A Medgyaszay Házban ad koncertet a Kanizsai Kamarazenei Műhely, a Hevesi Sándor Művelődési Központban pedig a világhírű Budapesti Fesztiválzenekar lesz a vendégünk.
Különleges színházi élménynek ígérkezik Nagy-Kálóczy Eszter és Rudolf Péter “És Rómeó és Júlia” című előadása a Medgyaszay Házban, a HSMK-ban pedig Eszenyi Enikő önálló estje “A gyönyörben nincs középút” címmel.
Szintén a Hevesi Sándor Művelődési Központban – az örökzöld swing-muzsika jegyében -, a “Louis Prima 110.” című előadáson fellép a Lázár István vezette Don Lázi Swingtet – az itáliai vendégművész Lara Ferrari, valamint Illényi Katica és Náray Erika énekesek közreműködésével.

Tavaszköszöntő művészeti fesztiválunkra minden érdeklődőt szerettel hívunk és várunk.

A Kanizsai Kulturális Központ munkatársai

FRISS

Nemzeti Színház

Nemzeti Színház

A budapesti Nemzeti Színház Budapest IX. kerületében található. A teátrum 2000. augusztus elsején, a Nemzeti Színház Rt. megalapításával jött létre és 2002....

Philippe Petit

Philippe Petit

Philippe Petit (Nemours, 1949. augusztus 13. –) francia kötéltáncos. 1974. augusztus 7-én egy 200 kilogrammos acélkábelen egyensúlyozott a Világkereskedelmi...