Szeretnél BL-győztes ereklyéket? Licitálj, és támogasd a Pető Intézetet!

2018 máj 17

Győri szurkolók és Bajnokok Ligája-győztes kézilabdázók fogtak össze, hogy a Pető Intézet növendékeinek igazán szép gyereknapjuk legyen.

A sport összehozza az embereket, a jó ügy pedig összehozza a szurkolókat. Legalábbis így történt nemrég a Győri Audi ETO KC szurkolói táborában: a drukkerek azonnal pozitívan fogadták Molnár Gábor kezdeményezését. „Március elején vetettem fel az ötletet a szurkolói Facebook-csoportban – meséli Gábor, aki csaknem tíz éve ETO-drukker, egyébként pedig a Pető Intézet informatikusa. – Arra gondoltam, hogy egy dedikált mezzel talán szerezhetnénk egy kis pénzt a gyerekeknek. A csoport tagjai nagyon pozitívan reagáltak, mindenki támogatott. A Klub részéről Szabó Tamás kommunikációs vezető, a Szurkolók Egyesületének vezetésétől pedig Gellért Tamás is nagyon segítőkész volt.”

Kotroczó Tamás hamarosan be is szerezte a mezt, Görbicz Anita mezét, amelyet aláírattak a csapattagokkal, és március 14-én át is adtak Győrben a petős Molnár Gábornak. „Az egyik BL-meccsen adtuk át, a lányok egy edzésen dedikálták is – teszi hozzá Tamás, aki azt is elmeséli, hogy korábban már maga is licitált sportolói mezre, akkor egy beteg ismerősnek gyűjtöttek a győri csapattal. – Nagyon szívesen segítek a rászorulóknak. Ha gyerekekről van szó, az különösen megérint, hiszen magam is háromgyerekes apa vagyok. A sérült emberek támogatása pedig mindig is természetes volt számomra.”

 

A kezdő licit értékek:

– dedikált mez: 20.000,- Forint

 

– dedikált sál: 5.000,- Forint

 

– emlékérem: 5.000,- Forint

 

A licit 2018. május huszadikán éjfélkor zárul.
Külön-külön minden tárgyra lehet licitálni. Nem kell mást tenni, mint regisztrálni a www.gyorietoksze.hu honlapra és itt megtenni az ajánlatokat. A nyerteseket a licit lezárta után e-mail-ben értesíteni fogjuk.
A tárgyak átadásának helye és ideje: Budapest, 2018. május 30. Intézetünk gyermeknapi rendezvénye.
A befolyt pénz a képeken látható gyermekek és társaik vidámságát fogja szolgálni!
Izgatottan várjuk a licitek végeredményeit.
Aki nem szeretne licitálni, de mosolyt csalna a gyermekek arcára, megteheti az alapítványunk támogatásával.
Konduktív Iskoláért Közhasznú Alapítvány
Számlaszámunk: OTP 11711034-20858180
Hálásan köszönjük mindenkinek, aki részt vett az álom megvalósításában.
Licitre fel!!!

Forrás: Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesülete

FRISS