Segítsünk együtt, Nórinak! – Aki tud, segítsen Nórinak és családjának!

2019 nov 6

Az NB II férfi kézilabda bajnokságának 7. fordulójában a Satelit SE Somogytarnóca együttese látogat Nagykanizsára. A Tungsram SE jótékonysági akciót hirdet, és a mérkőzés teljes bevételét a beteg Nórika gyógyulására ajánlja fel!

2019. november 9. (szombat)

18:00 TUNGSRAM SE – Satelit SE Somogytarnóca

Nagykanizsa Tungsram SE Sportcsarnok Ady E. utca 68/A

2017. februárjában született Szabolcs és Bianka kis csodája, Nóri. 2019. áprilisában jött egy ártalmatlannak tűnő orrfolyás. Ezután apró, tűhegynyi pöttyök jelentek meg Nóri szeme körül, ezzel párhuzamosan pedig kezdett besötétedni a szeme alja. Elküldték Őket vérvételre. A laborból azonnal értesítették a gyerekorvost, hogy nagy a baj, a fehérvérsejt a többszöröse a megengedettnek.
Indulni kellett a pécsi Gyermekklinikára. Útközben megduplázódott a fehérvérsejt szám, majd vizsgálatok sora következett, a csontvelő biopszia eredménye pedig sokkolta a szülőket: Nórinál akut Lymphoblastomás Leukémiát mutattak ki, ami ráadásul párosult egy ritka génmutációval, így Nórit a legmagasabb rizikócsoportba sorolták.
Május 1-én kezdték meg az első kemoterápiás kezelést, a család élete teljesen felborult. Bianka lényegében egy kórteremben él Nórival fél éve és körülbelül még 4 hónapig ez biztosan nem is fog változni. Munkáról ebben a helyzetben természetesen nem is beszélhetünk. A családapa, Szabolcs Nagykanizsán dolgozik, hétvégente látogatja feleségét és kislányát Pécsen. Nóri ilyenkor a legnyugodtabb, amikor együtt vannak, mindhárman. A szülőknek és Nórinak is ezek az órák jelentik a legtöbbet, ezek adnak erőt elviselni a következő hét megpróbáltatásait. A család egy keresetből él egymástól 150 km-re.

Afelől senkinek ne legyen kétsége, hogy ez a kislány legyőzi a betegségét! Mi pedig addig is segítünk, veletek közösen, hogy minél kevesebbet gondoljon Nóri arra, ami vele történik.

A mérkőzésre belépőjegy nem lesz, helyette egy erre a célra kihelyezett perselyben várjuk a felajánlásokat! Töltsük meg a Tungsram SE Sportcsarnokot és segítsünk hősünknek, Nórinak!

Köszönjük mindenkinek, aki segíteni tud bármilyen formában!

(Forrás:TUNGSRAM SE)

“Amire a továbbiakban is szükség van, azok a következő dolgok:

– Szentkirályi mentes víz

– Kubu gyümölcspüré

– Dörmi maci

– Pickwick gyermektea

– Domestos

– Fertőtlenítő kézmosó szappan

– Dettol felülettisztító spray

– Silan sensitive öblítő

– Ariel sensitive kapszulás vagy folyékony mosószer

– Jar mosogatószer

Aki anyagilag támogatná a családot, az a szülők közös számlaszámára tud utalni.

 

OTP 11773494-00011378
Marczin Szabolcs
A közleménybe mindenképpen írjátok bele, hogy “Nórinak” vagy “Nóri gyógyulásáért – írta Facebook oldalán pénteken a Jótékonysági Kupa Nagykanizsa.”

FRISS

Felpörgött a ruhaeladás az eMAG-on

Felpörgött a ruhaeladás az eMAG-on

A járvány nyomán a ruházati cikkek értékesítése is meglódult az eMAG-on: a rendelések java ősszel és télen érkezett, a legtöbben valamilyen lábbelit, kabátot,...