„ Savanyú az élet”

2020 márc 20

Vírusok, megfázások, betegségek idején elengedhetetlen immunrendszerünk védelmére a vitaminban gazdag táplálékok fogyasztása. Ennek eléréséhez és a megfelelő mennyiségű vitamin bevitelhez a legjobb és leghatékonyabb a gyümölcsök és zöldségek fogyasztása.

Kovács Gyula, a Vecsési Savanyúság nagykanizsai forgalmazója szerint, a savanyú káposzta az egyik legideálisabb vitaminbomba, ugyanis a káposzta és annak leve tele van vitaminokkal és a bélrendszerre is jótékony hatással van. Egyszóval egy újkori multivitamin, amit már nagyanyáink is használtak.
Mintha szervezetünk ösztönösen irányítaná kezünket, hogy a vékony hosszú csíkokat kizárólag kézzel felcsippentve, fejünket hátra vetve, szippantsuk be, hogy gyomrunkba érve végre kifejthesse minden jótékony hatását ez a ropogós és üdítő finomság.
Az egészség megőrzése mellett segít a stresszoldásban, emésztésben, fogyásban, jót tesz a szívnek és a csontoknak is. Tartalmaz többek között K-vitamint, C-vitamint, vasat, magnéziumot, fehérjét és B6 vitamint is.
Nagyon fontos az egészségtudatos életmód, nem csak betegségek idején, hiszen az erős immunrendszer kivédhet megannyi betegséget.
A tulajdonos mindhárom üzletében (Interspar parkoló, Tesco, Vásárcsarnok emeletén a Lángossütővel szemben) várja a vitaminra éhező vevőket.

SZ.N.ZS.

 

FRISS