NB I női összevont bajnoki mérkőzés asztalitenisz

2018 júl 2

Orosháza, Kaposvár

PET-BAU ASE Orosháza II. – Gejzír Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE  7:11  NB I női összevont bajnoki mérkőzés

Madacki Mirella 4, Végh Zsuzsanna 4, Újházi Csilla 2, Madacki-Végh

Nehéz és szoros mérkőzésre volt kilátás az orosházi meccs előtt. A két éljátékos hibátlan játéka és Újházi Csilla két győzelme kellett ahhoz, hogy viszonylag sima vendéggyőzelem szülessen. Végh Zsuzsi alaposan “megizzadt” Benkő ellen, majd az orosházi kislány Madackit is egy szett erejéig megzavarta, de aztán a mérkőzés izgalommentesen zajlott a győzelemig. A két kanizsai éljátékos hozta szokásos hibátlan játékát. Újházi Csilla a két legjobb orosházit győzte le és kikapott a a két fiataltól, de remekül játszott és nagyon közel volt a “négy partihoz”.

 

Kaposvári AC – Gejzír Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE  7:11   NB I női összevont bajnoki mérkőzés

Madacki Mirella 4, Végh Zsuzsanna 4, Tóthné Szász Kinga 2, Madacki-Végh

Az orosházi mérkőzés tökéletes másolata volt mind eredményben, mind a játék képében. Ellenünk a Kaposvár mindig “felszívja” magát, most is a legjobb összeállításban és formában álltak ellenünk asztalhoz. A mérkőzés színvonalas játékot hozott, de egy percig sem volt veszélyben a győzelem. Madacki Mirellát még megszorítani sem tudták, nagyon könnyen nyerte a mérkőzéseit. Végh egy kicsit “szenvedett” Körmendi Orsi ellen, de aztán a többi mérkőzését biztosan hozta. Tóthné Szász Kinga hozta tőle elvárt két partit, simán győzött Körmendi és Baksa ellen. Magyarcsik ellen is megvolt a sansza, a lehető legkisebb különbséggel veszített.

A két idegenbeli győzelemmel megvan a bronzérem. Az összevont bajnokságban is remekelt a kanizsai csapat. A tavasz különösen jól sikerült . Veretlenek maradtak, 12 mérkőzésből tizet megnyertek és  két döntetlent játszottak.

 

FRISS