Mit hoz a Bivaly éve?

2021 márc 8

A kínai asztrológia a holdévben méri az időt, ez jellemzően később kezdődik, mint a nyugati napév.

Az ide fordulón a Fém és a Bivaly évébe léptünk át, ami szerint szerencsés évnek nézünk elébe. A Fehér Fém Bivaly éve a kemény munka, kitartás, elszántság, no és a siker éve lehet.
Az előrejelzések szerint kifejezetten szerencsés időszak következik a kapcsolatok tekintetében, legyen ez barátság, család, vagy éppen szerelem. A bivaly nagyon szorgalmas, rendezett, így 2021-ben a pénzügyek is pozitív irányba alakulhatnak, azok esetében, akik komoly erőfeszítést tesznek ennek érdekében. Az előttünk álló évben megtanulunk felelősséget vállalni tetteinkért, és megtanuljuk azt is, hogy sikereinket nem bízhatjuk a szerencsére, keményen meg kell dolgozni azért, hogy elérjük céljainkat. Családi életünkbe rendet és harmóniát hozhat a Fém-Bivaly év, ám ahhoz, hogy létrejöjjön a családi béke, sok fegyelem és kompromisszum szükséges. Ez az időszak ideális lehet a családalapításra, az idén kötött házasságok tartósak és boldogok lesznek a jóslatok szerint.
Az idei évben jobban fogunk vigyázni az egészségünkre, itt az ideje egészségesebb döntéseket hozni az étrendünket illetően, többet sportolni, és odafigyelni az életmódunkra.
A kínai asztrológia szerint az év színe a fehér, emellé csatlakozik a Bivaly sárga és piros színe. Érdemes ezekre koncentrálni, több fehéret, pirosat és sárgát hordani, elvégre sosem tudhatjuk, éppen mivel vonzzuk be magunknak a sikert.