Mire használható még a facsipesz?

2017 jún 30

Nyár van és ilyenkor mindig kint teregetek! Van néhány műanyag csipeszem, de azok folyton tönkremennek, így vettem egy csomag facsipeszt. Nagyon megtetszettek, meg amúgy is imádom a fából készült dolgokat. Szóval arra gondoltam, keresek néhány ötletet mi mindenre lehet még használni ezt a remek találmányt, ami minden háztartásban megtalálható.

Csipeszeket fessük le, különleges mintájú papírral borítsuk be. Ragasszuk egymás mellé, vagy kössük körbe. Majd dekoráljuk kedvünkre. Középre helyezzünk egy mécsest. Máris kész az asztali dekoráció, illetve remek ajándék is lehet.

 

Facsipeszekből ilyen vagy hasonló lámpát készíthetünk. De bármilyen ötlet kivitelezhető, minden csupán fantázia kérdése.

 

Remek eszköz lehet a konyhában is a csipesz, ugyanis alátétkén is tökéletes funkciót tölt be.

 

Ajándékkísérő is lehet. Írj rá néhány gondolatot! Díszítsd kedvenc motívumoddal, Rajzolj rá! Máris feldobhatod az ajándékaidat!

 

Ez tök vicces! Smyle -k a csipeszeken!

Színes, vidám, állatos! Gyerekek imádják!

Legyen rend a szekrényben! Ha a csipeszeket így fellógatod, bármit csíptethetsz rájuk! Könnyebben megtalálod a dolgaidat!

A heti feladatokat ilyen csipeszekre rögzítsd! Tuti nem fog elmaradni semmi! 🙂

Csipeszeink egész más funkcióban vannak! Tedd őket a varrós dobozba és máris spulni lesz belőlük, ha szépen feltekered rájuk a fonalakat.

Kedves, aranyos és romantikus! Csinálj csipeszből szerelmes üzenetet. Tuti mosolyra fakad a párod! 🙂

Forrás: kreativmindennapok.blogger.hu

FRISS