Milliós pályázat a társasházaknak

Idén is meghirdette az OTP Bank a társasházi pályázatot. A tizedik, jubileumi pályázaton az eddigi 10 helyett 20 lakóközösség, összesen 20 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyerhet.

Az idén tízéves OTP Business Társasházi Pályázat célja a társasházak és lakásszövetkezetek szűkebb környezetének minőségi korszerűsítése és szépítése, a közösségi élet kialakításának, fenntartásának támogatása, valamint a lakóépületek és a lakók biztonságát szolgáló fejlesztések támogatása. A pályázat országos szintű, társasházak és lakásszövetkezetek számára egyaránt nyitott. Pályázni négy kategóriában, a korábbi három – Ezermester, Biztonság és Közösség – mellett a jubileum alkalmából újonnan létrehozott Jubileumi különdíj kategóriában 2018. február 12. és június 17. között lehet. A Jubileumi különdíj esetében bármely olyan megoldás beadható, ami a lakóközösség mindennapjait, a társasház körülményeit javítja.
Kategóriánként öt pályázatot díjaznak, továbbá a nyertes társasház/lakásszövetkezet pályázatának benyújtóját 100 ezer forint értékű ajándékutalvánnyal jutalmazzák. Egy lakóközösség több kategóriában is adhat be külön-külön pályázatot, így sikeres pályázatok benyújtása esetén nem csak egy felújítást valósíthat meg.

A leadott pályázathoz nem kell önerőt igazolni, mindössze ki kell tölteni az adatlapot a https://otpbusiness.hu/tarsashazipalyazat/ weboldalon keresztül – mondta Csonka Tibor, az OTP Business ügyvezető igazgatója.
Díjazás minden kategóriában: 

  • helyezés: 1 800 000 Ft
  • helyezés: 1 400 000 Ft
  • helyezés: 1 000 000 Ft
  • helyezés: 500 000 Ft
  • helyezés: 300 000 Ft

A pályázat a fenti 4 kategória mindegyikében első, második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettet hirdet. Az összdíjazás 20 millió forint

Forrás: azenpenzem.hu