Miért jó választás egy elektromos radiátor azon túl, hogy minden nap száraz, meleg törölköző vár ránk?

A design radiátorok élvonalbeli gyártója, az olasz Tubes, küldetésének egyik fő motívuma a hagyományos radiátorokról alkotott kép megváltoztatása.

Az elmúlt időkben a modern otthonok minden aspektusukban nagy fejlődésen mentek keresztül, esztétika, stílus és technológiai szempontjából egyaránt. Megváltozott életstílusunk, új funkciók megteremtését igényelte, a technológia pedig ennek teljesítésére változott, alkalmazkodott. A szüntelen kutatások, innovatív megoldásokat eredményeztek, melyek korszakalkotó változásokat hoztak az otthonok fűtési technológiában is.

A fűtési rendszerek egész épületet kezelő, intelligens és komplex rendszerré válnak, energiatakarékosság és a megújuló energiák használata előtérbe került. Az új generációs fűtési rendszereknél kiemelten fontossá vált a variálhatóság és fokozatosság, hogy egyes helyiségek időszakosan és önállóan legyenek temperálhatóak. Így válik egyre népszerűbbé az elektromos kiegészítő fűtések alkalmazása a fürdőszobába is.

Az elektromos radiátorok mellett sok érv sorakozik, lássuk a legfontosabbakat:

– alapvetően energiatakarékosabb fűtést tesz lehetővé,
– kisebb helyiségek kifűtésére önállóan is alkalmas,
– flexibilis megoldás, termosztáttal önállóan temperálható vagy intelligens rendszerre köthető,
– utólagosan is könnyen illeszthető a meglévő fűtési rendszerhez, dugaljas kivitellel
– nem igényel vízkiállást
– ha a lakás egyes területei a tájolásból, vagy a szigetelés hiányosságaiból fakadóan nagyobb a hőigény, ott – lokálisan rásegíthetünk a fűtési rendszerre
– időzíthető kapcsolóval csak azon napszakban fűt, amikor valóban szükség van a plusz hőre
– a fűtési rendszertől függetlenül, önállóan üzemeltethető
– törölköző szárazon tartására ideális megoldás fűtési szezonon kívül is,
– és valljuk be, ki ne szeretne puha, meleg törölközőt használni minden nap?

A design radiátor egyik élvonalbeli gyártója, az olasz Tubes, küldetésének egyik fő motívuma a hagyományos radiátorokról alkotott kép megváltoztatása. A radiátort újra pozicionálásával ikonikus, design elemként tekint a lakberendezési tárgyra, mely hozzátesz a lakás esztétikájához, nem pusztán kötelező, megtűrt technikai eszközre.

Kreativitás, design és innováció – a TUBES lételeme. A gyártó kínálatában találunk vertikális, horizontális elhelyezkedésű, illetve modern, térelválasztó radiátorokat.

Variálhatóság: 200 RAL szín, 56 speciális Tubes szín, 4 galvanizált felület (króm, nikkel, 14 vagy 24 karátos aranyozott) 40 törölköző szárító modellen.

Scaletta | Mobil megoldás, dugaljas kivitelű, áthelyezhető elektromos radiátor

Stílusban illeszkednek környezetükhöz

Száraz törölköző télen nyáron

 

A kimagasló minőséget az egyedi minőségellenőrző rendszer biztosítja, melyben minden egyes radiátort egyedileg teszteltnek:

– Technikai víz-zárósági tesztnek vetik alá (levegővel feltöltve, víz alá merítve), – Esztétikai és anyagminőségi ellenőrzésen esnek át. – Az alapanyagok ISO9001 minősítéssel rendelkeznek.

 

Az energiatakarékos és környezetbarát gyártástechnológia mellett kiemelt hangsúlyt helyeznek rá, hogy a termékek 100% újrahasznosítható anyagból készüljenek, csökkentsék a gyártás során termelődő hulladékot, tiszteletben tartják a dolgozok, a fogyasztok egészségét és a természet épségét.

Megrendelhető:

Baltex Home
www.baltexhome.com

Forrás: lakberinfo.hu