M7 Tabak születésnap

2018 feb 27

Lassan elérkezik a pillanat, amikor megünnepelhetjük egyéves szülinapunkat.
2017-ben március idusára terveztük költözésünket az Ady 3-ban lévő üzletünkből, de rajtunk kívüli okok miatt kissé megcsúszott a költözés ideje. Akit érdekel a mulatságos történet, szívesen elmeséljük legközelebbi hozzánk látogatása alkalmával.

Az elmúlt 12 hónap eredményeit érdemes megemlíteni, nemcsak a Kanizsán áthaladó turisták kedvenc megálló helyévé váltunk, hanem egyre népesebb az M7-en közlekedő kamionosok tábora, akik nagy örömmel kopogtatnak be hozzánk éjt nappallá téve, és egyben igazolva, hogy szükség van egy jól pozícionált nonstop dohányboltra a környéken. Sokan még mindig nem hiszik el, hogy mi valóban igazi 0-24-es nyitva tartással örvendeztetjük meg kedves vendégeinket, kérdezgetik, hogy “Mikor is zárunk be?? Mikor van a záróra???” Nálunk olyan nincs, mi olyant nem ismerünk…. mindenkit megnyugtathatunk!

Szerencsénkre a helyi, helybéli környékbéli vásárlóink köre is egyre szélesedik, lassan kialakul egy kedves törzsvendégkör, akik jó érzéssel lépnek be hozzánk bármilyen profilunkba tartozó kéréssel, kérdéssel, nemcsak egy forró kávéra, cappucino különlegességre, hanem behűtött italainkat is szívesen magukkal viszik hosszabb-rövidebb útjaikra. A forró és jeges kávéitalaink elfogyasztására is alkalmas kis üzletünk és az azt körülvevő téliesített terasz még most télvíz idején is egyre népszerűbb, hiszen össze lehet kötni egy kis csocsózással, kellemes baráti társaságok összejövetelének kedvelt helye lettünk, mióta elkészült a zárt, de mégis nyitott (ami azt jelenti, hogy EU-s mércék szerint is dohányzásra alkalmas) teraszunk.

Termékkörünk egyre bővül, nálunk mindent meg lehet találni, ami belefér a dohánybolt és kávézó profiljába, nemrégiben a népszerű ZIPPO termékek dél-dunántúli regisztrált forgalmazói lettünk, hamarosan indítjuk az M7 Tabak Zippo klubtagsági akciónkat, bárki minden kötelezettség nélkül klubtagunkká válhat, érdemes ránk figyelni, mert egyre több kedvezménnyel kedveskedünk hűséges patronálóinknak. Felfedeztek maguknak már a pipások, vízi pipások és szivarozni vágyó kedves vendégeink is, mi nem ismerünk lehetetlent… mindent, ami beszerezhető, mi megszerzünk vásárlóink kérésére.

Igyekszünk minden kedves vendégünk kedvében járni, hogy hozzánk újra és újra érdemes legyen betérni.

Zeljko Hudek zágrábi születésű festőművész is szívesen látogatja üzletünket, de sajnos a március 9-i szülinapi koncertünkre idén nem tud eljönni, mert éppen Lyonban kell egy kiállításon képeit bemutatni. Aki egy képét valaha látott, felismeri a stílusát. Üzletünkben is megtalálható jó néhány alkotása.  Mivel grazi lakhelyéről rajtunk keresztül vezet az útja, édesanyja meglátogatásakor mindig beugrik hozzánk. A múlt héten épp egy mozgalmasabb napszakban érkezett hozzánk, és megtetszett neki a mi kis nonstop dohányboltunk körüli nyüzsgés, téliesített teraszunkon csocsóztak a fiatalok, az üzletben működő 9D VR duplafotelben meg állandóan nagyon látványosan szórakoznak a VR élményeket habzsoló törzsvendégeink. A terasz egyik sarkát a kiskorúak védelmében rendeztük be, hogy nekik se kelljen unatkozni, amíg a szüleik leülnek egy kávéra nálunk. Így aztán kellő ihlettel készített a művész úr 4 db 20x50cm képet, amit elhozott nekünk múlt szombaton. Nálunk hagyott már több képét is, amiket az üzletünk jobbik sarkában állítottunk ki. Ezeket a képeket nem galéria áron, hanem direkt áron lehet tőle megvásárolni! Kérésre persze bárkinek bármilyen témát megfest a maga kissé groteszk stílusában.

Zeljko Hudek zágrábi születésű festőművész képe

Sok szeretettel várunk mindenkit 2018. március 9-én (pénteken) du. 5-kor kezdődő szülinapi koncertünkre, amit a kanizsai ORFF Ütőegyüttes tagjai adnak nekünk.  Koncert után kötetlen beszélgetéssel, egy pohár pezsgővel zárjuk e jeles napunkat… reméljük az időjárás addigra már tavaszira fordul!

FRISS