Köszönet Napja

2019 dec 3 | Ajánló, Hírek

A Nagykanizsai Civil Kerekasztal Egyesület december 11-én (szerdán) 17-órakor szeretettel várja a Halis István Városi Könyvtárba a XIII. Köszönet Napjára a térség lakosait.

A szervezők 2007-ben úgy gondolták, hogy létrehoznak egy programot, melynek keretében egy napra fényárba helyezik a térségi civil és vállalkozói szféra kiemelkedő teljesítményt nyújtó képviselőit, egyben színteret nyújtanak a szektorok közti párbeszédre. Lehetőséget adnak a vállalkozások számára, hogy egy előadás keretében bemutassák cégüket és annak működő társadalmi felelősségvállalás gyakorlatát. Oklevéllel ismerik el az Alig-Vár Jótékonysági Gyermektábor arany fokozatú támogatói tevékenységét. Az ünnepi műsort követően hat kategóriában adnak át elismeréseket. Díjak: az év civil embere – az év civil önkéntese – az év civil közössége – az év civil fiatalja – a civilek mecénása – a civilek szponzora. Végezetül a résztvevők pezsgős koccintással köszöntik a díjazottakat.

2018-as év díjazottjai

HASONLÓ BEJEGYZÉSEK

Glienickei híd

Glienickei híd

A Glienickei híd, németül: Glienicker Brücke, a Havel folyó felett Berlin Wannsee és Potsdam között ível át. A híd az egykor itt álló Gut Klein Glienicke...