Kanizsai Dorottya Kórház – LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ

2020 máj 5

Tájékoztatjuk a Tisztelt Nagykanizsa és vonzáskörzetében élő lakosságot, hogy:

  1. május 4. napjától fokozatosan újraindítjuk a járóbeteg szakellátásokat.
  2. Felhívjuk a Lakosság figyelmét arra, hogy az újrainduló egészségügyi ellátás minden formája csak és kizárólag előjegyzési rendszerben vehető igénybe.
  3. Az előjegyzéseket a Kanizsai Dorottya Kórház szakrendeléseire a Kartonozónál (telefonszám: +36-93/502-061), illetve a már bevett gyakorlatnak megfelelően az adott szakrendeléseken kérhető.
  4. Kérjük vegyék figyelembe, hogy szakrendeléseinken az ellátható betegszám erősen korlátozott (max. 4 beteg/óra), ezért az előjegyzési idő lehetséges meghosszabbodása miatt kérjük türelmüket és megértésüket.
  5. Kérjük Önöket, hogy az előjegyzési időpont előtt legalább 15 perccel érkezzenek korábban, mert a sürgősségi betegellátó osztályon felállított előszűrésen mindenkinek részt kell vennie (hőmérsékletmérés, állapotfelmérő lista). Azonban érkezésük ütemezésénél vegyék figyelembe, hogy a szakellátás előtt a váróhelyiségekben betegek nem várakozhatnak, az intézmény területére – kísérettel – csak az egyeztetett szakellátási időpontjukat közvetlenül megelőzően léphetnek be.
  6. Amennyiben az időpontra pontosan nem jelennek meg, késleltetve nem tudjuk ellátni és fogadni a betegeket, ilyen esetben új időpontot kell egyeztetniük.
  7. Gyógyszerfelírás miatt nem kell szakrendelőbe jönni, azt továbbra is telefonos konzultációt követően elektronikus recept formájában tudják megkapni.

 

Nagykanizsa, 2020. május 04.

                                                                       Tisztelettel:

                                                                                                          Dr. Brünner Szilveszter

                                                                                                                            főigazgató főorvos

FRISS