INNOVATÍV KÉPZÉS, VERSENYKÉPES TUDÁS NAGYKANIZSÁN IS!

2019 ápr 15 | Ajánló, Hírek

Tanuljon Ön is ingyen, a Nagykanizsai Nyitott Tanulási Központban! 20-30 órás képzéseink azonnal használható, versenyképes tudást biztosítanak, ami hatalmas segítség a munkaerő-piaci boldoguláshoz.

Szervezetünk, a Szövetség az Életen Át Tartó Tanulásért (SZETT) a magyarországi innovatív felnőttképzés úttörője. A NYITOK programunk keretén belül, 20-30 órás ingyenes képzéseket biztosítunk a 16 és 64 év közti felnőttek részére. Barátságos környezetben, az ország 52 helyszínén, köztük Nagykanizsán a Király utca 47. szám alatt érhető el a kötetlen és szerethető tanulás. Nyitott Tanulási Központunk felkészült munkatársai hétfőtől péntekig, reggeltől késő délutánig várják az érdeklődőket! A tanulási teret a legmodernebb informatikai eszközökkel szereltük fel: okostábla, érintőképernyős notebookok és laptopok mellett interneteléréssel igyekszünk segíteni a tanulás folyamatát. Olyan értékes tudást adó tanulási programokat kínálunk, amelyek hatalmas segítséget nyújthatnak a munkaerő-piaci boldoguláshoz. Az érdeklődők tanulhatnak nálunk angolul, németül vagy akár oroszul, emellett képezhetik magukat az informatika területén, valamint részt vehetnek kiskereskedelmi, logisztikai, gépipari, turisztikai, építőipari és irodai munka területét érintő kompetenciafejlesztő képzéseken. Mindemellett lehetőség nyílik a mindennapokban használható, innovatív ismeretekre is szert tenni a pénzügyek, a vállalkozásindítás, az önmenedzsment vagy az állampolgári ismeretek terén.

Küldetésünknek tekintjük, hogy segítsünk az embereknek hatékonyabban elhelyezkedni a munkaerőpiacon, vagy a már meglévő munkájukat sikeresebbé tenni. Várunk mindenkit, aki szeretne ingyenesen, barátságos környezetben tanulni, hiszen a tanulás a legjobb befektetés!

Érdeklődni a Nagykanizsai Nyitott Tanulási Központban lehet, a Király utca 47. szám alatt.

Keressék bizalommal Bogdán Juditot (bogdan.judit@nyitok.hu) és Dominkó Nórát (dominko.nora@nyitok.hu) a 06 30 799 3315-as számon.

Bővebb információk: a www.nyitok.hu vagy a www.facebook.com/nyitok3 oldalon.

HASONLÓ BEJEGYZÉSEK

Glienickei híd

Glienickei híd

A Glienickei híd, németül: Glienicker Brücke, a Havel folyó felett Berlin Wannsee és Potsdam között ível át. A híd az egykor itt álló Gut Klein Glienicke...