Így spóroljon áramot: energiamegtakarítás-kihívás Bécsben

2018 márc 14

Bécs, 2018.03.13. (Eurocomm-PR) A bécsi enegergiaszolgáltató, a Wien Energie, energiamegtakarítás-kampányban való részvételre hívja a bécsi lakosokat. Április 6. és május 3. között, négy héten keresztül négy feladatot kell teljesíteniük a résztvevőknek.

Március 5-én, a nemzetközi energiamegtakarítás napja alkalmából a bécsi energiaszolgáltató, a Wien Energie új kampányt indított az osztrák fővárosban: a bécsi lakosoknak, vállalatoknak, családoknak és lakóközöségeknek négy héten keresztül különböző energiamegtakarítással kapcsolatos feladatokat kell teljesíteniük a fenntarthatóság jegyében. A játékos akció célja, hogy a bécsi lakosok tudatos energiafogyasztókká váljanak, kerüljék a felesleges áramfogyasztást és óvják a környezetüket.

A kampányban résztvevők első körben egy energiamegtakarításról szóló kézikönyvet kapnak, amely számos hasznos spórolási ötletet és javaslatot tartalmaz. A kampány végén nemcsak egy abszolút győztest hirdetnek, hanem az adott héten a megadott feladatokban jól teljesítő csapatok értékes tárgyakat, például koncertjegyeket, pulzusmérő órát vagy számítástechnikai kiegészítőket is nyerhetnek. A 2018-as kihíváshoz jó néhány vállalat is csatlakozott, mint például a MINI Wien, az IKEA, a Störck pékség, a Schönbrunni állatkert vagy a Logitech.

A Wien Energie kihívására a www.energiesprchallenge.at oldalon jelentkezhetnek április 6-ig a bécsiek, az eredményhirdetésre pedig májusban kerül sor.

 

További sajtóinformáció: www.eurocommpr.hu

Kövessen minket Facebookon és Twitteren is!

Kép: Copyright: ©Wien Energie/Hires

FRISS