Hamarosan nyit Nagykanizsa első önkiszolgáló töltőállomása!

2020 máj 14

A magyar tulajdonban lévő Oranges Oil Company benzinkúthálózat a Kanizsa Centrum Bevásárlóközpont mellett hatodik egységét adja át rövidesen, a tervek szerint alaposan felrázva ezzel a városi kutak közötti árversenyt. A 4 beállós állomáson prémium minőségű dízel, illetve 95-ös oktánszámú benzin lesz kapható, diszkont áron, a nap 24 órájában.

A Zalaegerszegen már három éve nagy sikerrel működő hálózat legújabb fejlesztésével most a Nagykanizsa vonzáskörzetében élők számára teszi elérhetővé a mindenkori országos átlagár alatti, minőségi, gyors és kényelmes tankolást. A kúton nem lesz záróra: az automaták nonstop működnek majd, és a készpénzen túl bankkártyát, illetve Oranges Oil Company kupont is elfogadnak.

„Az automaták kezelésétől nem kell tartani, a rendszer magyar nyelven működik és pofonegyszerű, így mindenkit bíztatunk, tegyen egy próbát a megnyitó után!” – hangsúlyozta Nyakas Erik tulajdonos. Hozzátette: „ismertetőnek javaslom Facebook oldalunkon található kúthasználati videóinkat, az automatákra kihelyezett magyarázó tábláinkat, de a kút ügyeletes személyzete is rendelkezésre fog állni bármilyen kérdés esetén.”

A benzinkút különlegessége, hogy a tankolás végösszegét előre kell megadni, így mindenki pontosan annyi üzemanyagot vásárolhat, amennyit szeretne. Készpénzes vásárlás esetén, ha a kezdetben befizetett összegnél végül kisebb költés történik, az automata kupon formájában ad vissza, mely a következő tankolás alkalmával, 60 napon belül felhasználható.

„Célunk és küldetésünk, hogy prémium üzemanyagot diszkont áron biztosítunk az Oranges Oil Company-t választó autósok számára. A dízelt és 95-ös benzint az OMV osztrák finomítójától vásároljuk, ezzel garantálva a kiegyensúlyozott minőséget, árainkat pedig a mindenkori országos átlagár alatt fogjuk tartani. Bízunk benne, hogy nem csak a nagykanizsaiak, de a dél-zalai és nyugat-somogyi lakosok is magukénak érzi majd az Oranges Oil Company új kútját, és gyakran kanyarodnak Kanizsán a Táborhely utca 4. felé!” – fogalmazott Nyakas Erik.

Az első, teljesen magyar tulajdonban lévő, önkiszolgáló elven működő benzinkúthálózat Zalaegerszegen túl Mosonmagyaróváron, Győrben és Ózdon van jelen, a nagykanizsai megnyitót követően Zalaszentgróton, Keszthelyen és Budakeszin nyit újabb töltőállomásokat. További információ a www.orangesoil.hu honlapon.

FRISS