Hagyj el Te is egy mikuláscsomagot!

2019 dec 3 | Életmód

A tavaly nagy népszerűségnek örvendő akciót, a „Hagy el egy mikuláscsomagot” eseményt idén is meghirdetik. Bárki csatlakozhat, aki szeretne örömet okozni embertársainak.

Az akció lényege csupán annyi, hogy december 6-án hagyjunk el egy mikuláscsomagot, bármerre amerre járunk. Ez lehet például egy üzlet bejárata, egy játszótér mászókája, egy hivatal folyosója, buszmegálló, egy pad a parkban, bárhol! A csomagba tehetünk édességet, szaloncukrot, apró ajándékot, írószert, kisebb játékokat, bármit, amiről úgy gondoljunk, hogy a megtalálója örülne neki. A csomag összeállítása után még fontos, hogy tegyünk rá egy üzenetet, amiből kiderül, hogy szándékosan hagytuk ott a mikuláscsomagot, és megtalálója hazaviheti. A szervezők kérik, hogy készítsünk fényképet az elkészült csomagról a helyszínen, és töltsük fel az esemény facebook oldalára, ahogy a talált csomagok fotóját is. A facebook oldalon így láthatjuk, hogy mennyi jóérzésű ember van, és milyen sokféle csomag, milyen sok helyen fordult elő.

HASONLÓ BEJEGYZÉSEK

Verstelenség

Verstelenség

Ha nyáron a vízparton fekve valaki egy verseskötetet olvas, akkor furcsán néznek rá. Miért? A múlt olvasmányának tűnik a vers, kevesebbet olvasunk ma...