Fedezzük fel a vízálló padlót!

2017 márc 28

Számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, és a lakás bármely helyiségében használható! Ismerje meg Ön is!

Az LVT, azaz a vízálló padlóburkolat modulokból álló, fahatású vinil padlóburkolat, melyet kifejezetten vizes, párás helyiségekbe való használathoz fejlesztettek ki, így bátran burkolható vele a konyha és fürdőszoba is.

A természetes hatású burkolat számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik: strapabíró, magas járáskomfortot ad, moduláris kialakításának köszönhetően egyszerűen lerakható, később pedig könnyen tisztítható. A vízálló padlóburkolatok között többféle típusokat különböztetünk meg: öntapadós, ragasztós, valamint klikkes rendszerű is létezik, így akár a lerakás módja szerint is választhatunk.

Lerakása egyszerű, így akár magunk is meg tudjuk oldani a burkolást, megspórolva a szakember díját.

Élethű mintázatának köszönhetően nemcsak a konyhában és a fürdőszobában leszünk érte hálásak, hisz akár a nappaliban vagy a hálóban is alkalmazhatjuk. Egyféle típust választva egységes burkolattal láthatjuk el a lakást, mely kislakások esetében különösen praktikus.

+1 tipp: Amennyiben egy kis extravaganciára vágyik, az LVT padlót felfuttathatja akár a falra is, hajlíthatóságának köszönhetően pedig akár oszlopokat vagy fürdőkádat is burkolhat vele.

Forrás: http://www.lakaskultura.hu/

FRISS

Káosz a gyermekszobában

Káosz a gyermekszobában

Egy gyermeknek a saját szobája a birodalma. A szülő igyekszik úgy kialakítani ezt a teret, hogy a kis tulajdonosa igazán önmaga lehessen, elbújhasson a világ...

Természet és vírus

Természet és vírus

Egyre szebb az idő és így lesz nehezebb mindenki számára az otthonmaradás a kialakult helyzetben. Azonban nem kell lemondanunk a természetről, sok lehetőség...