Februárban Nagykanizsán is megnyitotta kapuit az Openhouse

2019 márc 7

Az ingatlanpiac folyamatos erősödése, a lakásvásárlást támogató programok és a banki hitelek útvesztői mellett egyre nagyobb szükség van a szakértők bevonására. Az ingatlan értékesítésétől az új otthonunk megvásárlásáig sok olyan helyzetbe kerülünk, ahol egy rossz döntés is meghiúsíthatja annak eredményességét.

Az Openhouse Ingatlan- és Pénzügyi Közvetítő Hálózat lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy szakemberek mellett, eredményesen értékesítse ingatlanját, és a további céljait és lehetőségeit figyelembe véve, rátaláljon új otthonára. A kettő közt vezető úton pedig a díjmentes hitelügyintézéssel, jogi és műszaki háttér biztosításával kíséri végig ügyfeleit.

A megyeszékhelyen már tíz éves múlttal működő zalaegerszegi iroda tulajdonosa, Hoffmann Péter, illetve Dr. Sári János a nagykanizsai régió szakmai vezetője közösen alapították a hálózat új partnercégét.

Céljukat úgy fogalmazták „Az általunk lezajló adásvétel, legyen olyan üzletmenet, amiben minden fél győztesként célba ér ˝. Ezt az eredményt az országos hálózat minden előnye, és a helyi értékesítők személyre szabott ügyfélkezelése teszi lehetővé.

A kereső ügyfelei kiszolgálása nem csak a folyamatosan bővülő ingatlan kínálatból történik, ehhez a számukra legmegfelelőbb hitelkonstrukciók megkötése, azaz a finanszírozási terv elkészítése, és annak ügyintézése is az irodai keretein belül zajlik.

Az iroda tevékenysége kiterjed Nagykanizsán túl a környező térségekre, valamint Letenyétől a Balaton déli részén fekvő településekig képviselnek eladó ingatlanokat. A lakások, családi házak és egyéb besorolású lakó-, vagy ipari-, mezőgazdasági ingatlanok tulajdonosai számára így lehetőség nyílik Openhouse nagykanizsai irodáján keresztül a biztonságos és hatékony értékesítésre.

 

Nyitási akció:
Lakáseladóknak 50%, családi házak eladóinak 30% kedvezmény a megbízási díjból! (Az ajánlat 2019. június 30-ig, egyéves exkluzív szerződés kötésekor érvényes.)

 

Elérhetőségek:
8800 Nagykanizsa, Csengery út 4.
Telefon: 06-93/520-850, mobil: +36-30/729-8083
nagykanizsa@oh.hu
www.oh.hu

FRISS