Egy tetoválás, aminek anyu is örülni fog

2018 máj 4 | Család, szerelem, Életmód, Hírek

Anyák napja 2018: mutasd meg anyunak, hogy mennyire szereted – designer tetkóval!

Idén rendhagyó ötlettel segíti a Telenor az anyák köszöntését: itt az anyák napi tetkó kollekció, amivel felülmúlható a klasszikus csoki-virág kombináció. Az ingyenes #anyucool designer tetoválások május 3-6. között érhetők el a Telenor-üzletekben és egyes budapesti design boltokban. Aggódni nem kell, a tetoválások a köszöntés után eltávolíthatók.

Évtizedek óta minden májusban ünnepeljük az anyákat, és bár sokan igyekeznek időről időre új ajándékot vagy gesztust kieszelni, a kapkodásban végül gyakran marad a jól bevált csoki és virág páros. Pedig az évek alatt az anyák is megváltoznak. Több fronton helytállnak, dolgoznak, inspirálnak, kisujjból nyomják az online világot, chatelnek, Skype-olnak; haladnak a korral, a gyerekkel, az unokával.

Szóval anyu cool, ezért ideje valami igazán vagány dologgal feldobni a klasszikus köszöntési megoldásokat! Erről szól a Telenor és az ideiglenes tetoválásairól ismert Temporary kooperációjából született, limitált példányszámú #anyucool tetkó kollekció, amelynek minden darabja egy ünnepi vallomás az anyáknak.

Az ingyenes tetoválások május 3-tól elérhetőek minden Telenor üzletben, vagy az alábbi budapesti design boltokban: Lovebug VintagePrinta DesignStill ShopSzputnyik Shop és WonderLab.

A közösségi oldalakon az anyuval közös gyerekkori képek mellett idén üde újdonságok lehetnek a tetovált üzenetek, amik megmutatják, mennyire büszkék vagyunk az anyukánkra.
Mert #anyucool.

HASONLÓ BEJEGYZÉSEK

iWiW

iWiW

Az iWiW magyar közösségi weboldal volt, egyike a világ legelső ismeretségi hálózatainak. A szolgáltatás 2002. április 14-én kezdte meg működését WiW néven,...