Egy doboznyi szeretet

2019 dec 6

Ismét elindult az Egy doboznyi szeretet jótékonysági akció, amihez Nagykanizsa is számos gyűjtőponttal csatlakozott idén is.

A szervezők arra kérnek mindenkit, hogy támogassák a rászoruló családok karácsonyát. Nem kell mást tenni, csupán megtölteni egy cipős dobozt apró figyelmességekkel, ajándékokkal. Bármi kerülhet a dobozba, ami szebbé teszi a nehezebb sorsú, szegényebb körülmények között élő gyerekek karácsonyát. Néhány tipp, hogy mik kerülhetnek a dobozba: könyv, kifestő, színes ceruza, iskolai eszközök, játékok, plüssállatok, babák, kisautó, puzzle, hajgumi, tehát bármi, aminek örülhet egy gyermek. Az ajándékot becsomagolva várják a CsodaPontokon, és azt is rá kell írni a dobozra, hogy milyen korosztályú lánynak/fiúnak készült az ajándék (pl: 6 éves kislány). Egy kis üdvözlőkártyával, jókívánsággal még személyesebbé lehet tenni, de saját címet, telefonszámot, egyéb elérhetőséget és nevet ne írjunk rá. Az elkészült csomagokat számos helyen le lehet adni az akcióhoz csatlakozó intézményeknél, cégeknél, üzleteknél december 13-ig. A nagykanizsai gyűjtőpontokról, a CsodaPontokról a kanizsafest.hu/advent oldalon lehet tájékozódni.

 

 

FRISS

Mit hoz a Bivaly éve?

Mit hoz a Bivaly éve?

A kínai asztrológia a holdévben méri az időt, ez jellemzően később kezdődik, mint a nyugati napév. Az ide fordulón a Fém és a Bivaly évébe léptünk át, ami...