Danyi Gábort és Elek Gábort kéri föl az MKSZ szövetségi kapitánynak

2020 jún 12 | Életmód, Hírek, Sport

2020. június 10-i ülésén a Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége határozatban fejezte ki szándékát, hogy társ-szövetségi kapitányként Danyi Gábor és Elek Gábor vezesse a szakmai munkát a magyar női felnőtt válogatott élén. 

Az MKSZ Elnöksége határozatában felkérte Pálinger Katalin női szakágért felelős alelnököt és Kirsner Erika női szakágért felelős elnökségi megbízottat, hogy a nevezett társ szövetségi kapitány-jelöltekkel a szükséges egyeztetéseket 2020. június 15. napjáig folytassa le.

– Hamarosan tárgyalunk a két jelölttel, illetve klubjaikkal, úgy véljük, a jelenlegi helyzetben Danyi Gábor és Elek Gábor a legalkalmasabbak a válogatott vezetésére, klubmunkájuk mellett. Amennyiben sikerül megegyeznünk velük, terveink szerint a 2021 tavaszán sorra kerülő olimpiai selejtezőig, illetve a kvalifikációs torna sikere esetén a jövő nyári olimpiáig kötnénk velük szerződést – emelte ki Pálinger Katalin, a Magyar Kézilabda Szövetség alelnöke.

Forrás: MKSZ

HASONLÓ BEJEGYZÉSEK

Taróczy Balázs

Taróczy Balázs

Taróczy Balázs (Budapest, 1954. május 9. –) visszavonult magyar hivatásos teniszező. Ő az open era legsikeresebb magyar férfi teniszezője. Megalakulása (2000)...

iWiW

iWiW

Az iWiW magyar közösségi weboldal volt, egyike a világ legelső ismeretségi hálózatainak. A szolgáltatás 2002. április 14-én kezdte meg működését WiW néven,...