BOLDOGSÁGKLUB-NAGYKANIZSA

2017 ápr 10

2014 óta szerte az országban és már határainkon kívül is alakultak és alakulnak Boldogságklubok.

Jelenleg a 150-nél tartunk.
A BOLDOGSÁGKLUB egy énidő hely, amely feltölt és személyes fejlődésedet szolgálja.
Tudósok által rendkívül hatékonynak bizonyult boldogságfokozó technikákat gyakorlunk, illetve közösen támogatjuk egymást abban, hogy minden résztvevő személyisége pozitív irányba fejlődjön. Minden hónapban más és más a téma. Egy hónapig csak egyetlen boldogságfokozó vagy személyiségfejlesztő technikával foglalkozunk, hogy elegendő időnk legyen a gyakorlásra, és hogy legyenek saját élményeink arra vonatkozóan, milyen hatással vannak ezek a módszerek a mi életünkre, hogyan segítik mindennapjainkban boldogságszintünk növelését.

Nagykanizsán 2016 októberében alakult meg a klub. Jelenleg 33 tagot számlál, de folyamatosan bővül és bármikor lehet csatlakozni. Vezetője Papp Erika life és business coach.
A klubtalálkozók célja, hogy lehetőséget biztosítsunk a személyes találkozásra azoknak, akik a személyiségüket fejleszteni szeretnék a pozitív pszichológia kutatásait felhasználva.
A találkozókon lehetőséged van arra, hogy további tapasztalatokat szerezz és kapcsolatokat építhess. Egy jó közösséghez tartozhatsz és hasonló gondolkodású embereket ismerhetsz meg.

A BOLDOGSÁGPROGRAM témái:
1. A boldogságfokozó hála
2. Az optimizmus gyakorlása
3. Társas kapcsolatok
4. Boldogító jó cselekedetek
5. Célok kitűzése és elérése
6. megküzdési stratégiák
7. Apró örömök élvezete
8. Megbocsátás
9. Egészséges életmód
10. Önbecsülés

Az országos programról itt olvashatsz bővebben: www.boldogsagprogram.hu

A nagykanizsai klub elérhetőségei: papperika13@gmail.com; 06/20 3579 853

FRISS