BLUE CLEANING ECO MOSÁS – TISZTÍTÁS

2020 márc 18

Magyarországon egyedülálló, professzionális tisztítószalon nyílt Nagykanizsa belvárosában, a Dél-Zala Áruház parkolójában. A LAGOON Electrolux Professional által kifejlesztett nedves tisztítási rendszer ötvözi a természeti elemeket, mint a víz és a lebomló mosószerek, a tudással és a szakértelemmel.

Érezze illatát, NÉZZE ÉS TAPINTSA A KÜLÖNBSÉGET!

Választásunk fő okaként a környezettudatosság és a jobb eredmények iránti (illat, szín, tapintás, allergénmentesség) elkötelezettség döntött. A LAGOON rendszerekkel ki tudjuk szolgálni azon vevői igényeket, melyek csúcsminőségű textilkezelést várnak el.

– kíméli a textíliát és az Ön bőrét
– lágyabb érintésű lesz ruhája
– védi a környezetet
– életre kelti a színeket
– kellemes illatot ad a ruhának

Tisztítószalonunk mosó- és szárítógépekből, foltkezelőből, gőzbábuból, vasalógépből és egy automata csomagoló berendezésekből áll.

A víz az alapja a hatékony száltisztító és regeneráló folyamatnak. Az első és egyetlen nedves tisztítási rendszer, amelyet a WOOLMARK COMPANY is elfogadott, olyan szintű kényelmet biztosít, amelyre egyetlen más berendezés vagy rendszer sem képes. Megköti a textil szálakat, így elkerüljük az anyag megnyúlását.

MINDENT EGY HELYEN!

Különleges programok és speciálisan fejlesztett mosószerek biztosítják a kiváló tisztítási eredményeket, még a legkényelmesebb “Csak vegyileg tisztítható” címkével ellátott textilek esetén is! Minden anyagfajtára hatékony tisztítás garantált.

Technológiáknak köszönhetően rövid ideig, alacsony hőmérsékleten és alacsony fordulaton tisztítjuk a textíliákat, ezáltal megkímélve azokat szemben a hagyományos módszerekkel. Előnye még, hogy a tisztítás során minimális fizikai behatás éri a textiliát, így elkerülve roncsolódását.

Előnyök a hagyományos vegyitisztással szemben:

– nem használunk rákkeltő vegyszereket
– nem felületi lemarást végzünk, hanem mélységi tisztítást, megkötve a textilszálakat ennek következtében nem nyúlik meg a ruha
– minimális fizikai hatás éri a ruhát, nincs roncsoló, erős dörzsölés
– övid ideig tartó lassú fordulatszámon és alacsony hőmérsékleten végezzük a tisztítást
– végeredmény egy lágy tapintású, anti allergén ruha

 

Blue Cleaning Eco Mosószalon címe, elérhetőségei:

A DÉL-ZALA ÁRUHÁZ parkolójában, Nagykanizsa, Zríny utca 15.
1 ÓRA INGYENES PARKOLÁSSAL!

Telefon: +36 70 416 2659
e-mail: mosoda@abcdz.hu
honlap: www.bluecleaning.hu

Nyitva tartás:
hétfőtől-péntekig 7:30 – 18:00
szombaton 9:00 – 13:00
vasárnap ZÁRVA

A KEDVEZMÉNYRE JOGOSÍTÓ KUPONT KERESSE A SZUPERINFÓ E HETI (03.19) SZÁMÁBAN! 

FRISS