BEFEJEZŐDÖTT AZ „ESZKÖZBESZERZÉS A LETENYEI CSALÁDSEGÍTŐ KÖZPONT SZOLGÁLTATÁSI SZÍNVONALÁNAK NÖVELÉSE ÉRDEKÉBEN” PROJEKT

2018 júl 12

A projekt célja eszközbeszerzés a Letenyei Járási Családsegítő Központ és Szolgálat szolgáltatási
színvonalának növelése érdekében.

A megvalósítás helyszíne: 8868 Letenye, Szabadság tér 7.

A projekt keretében kizárólag eszköz és szoftverbeszerzés történt. A beszerzett eszközök tartalmaznak bútorokat, berendezési, felszerelési tárgyakat és egy db járműbeszerzést is. Önállóan nem támogatható tevékenység keretében egy játszósarok is kialakításra került a központ épületén belül, ahol a központba érkező gyermekek eltölthetik idejüket, amíg szüleik, kísérőik ügyeiket intézik. A projekt során informatikai eszközök (számítógép, nyomtató, szoftverek, kiegészítők),demonstrációs eszközök (projektor, vetítővászon), irodai berendezések (zárható és nyitott szekrények, asztalok, székek, iratmegsemmisítő, szalagfüggöny) és egy Dacia Duster Ambiance 1,6 16V 114Le4×2 típusú gépjármű kiegészítőkkel (téli gumi garnitúra,gyermekülés,vonóhorog, manuális klíma berendezés) beszerzését valósította meg az Önkormányzat, melyek segítségével a jelenlegi szolgáltatási színvonal és hatékonyság növekedését, illetve elérhetőségének javulását várja a Családsegítő Központ. A beszerzett irodai-, informatikai eszközök, bútorok és felszerelési tárgyak a fejleszteni kívánt szociális alapszolgáltatás, gyermekjóléti alapellátás nyújtásához szükségesek.
A projekt szociális és gazdasági gondokkal küzdő, gyakran marginalizált helyzetű közösségek által lakott településen valósult meg, ezen területek elérhetősége is javul a szolgálati autó beszerzésével. A projekt egyenlő hozzáférést biztosít a megfelelő minőségű szolgáltatásokhoz, hozzájárulva a szegregáció elleni küzdelemhez. A projekt során beszerzett eszközök korszerűek, energiatakarékosak, így hozzájárulnak az intézmény működési költségeinek csökkenéséhez
A fejlesztések révén javul a szolgáltatások minősége, a célcsoport tagjai magas szintű szolgáltatásokhoz férnek hozzá és senki nem kerül hátrányba pl. azért, mert a szociális ellátó intézménytől távol él.

Kedvezményezett neve és elérhetősége:
Letenye Város Önkormányzata
8868 Letenye, Kossuth L. u. 10.
Tel./fax: 93/544-970
E-mail: igazgatas@letenye.hu

A projekt címe: ,,Eszközbeszerzés a Letenyei Járási Családsegítő Központ és Szolgálat szolgáltatási színvonalának növelése érdekében”

A pályázat azonosító száma: TOP-4.2.1-15-ZA1-2016-00019

A támogatás összege: 10.866.871,- Ft

A támogatás intenzitása: 100%

 

2018.02.28.
Letenye Város Önkormányzata

FRISS