Alapítványi bál a „Batthyány”-ért 26. alkalommal

2019. január 19-én (szombaton) rendezi a Batthyány-gimnázium a „Batthyány Középiskoláért” Alapítvány bálját az István Fogadó (Sormás, 7-es főútvonal, 215-ös kilométerkő) bálteremmé varázsolt nagytermében.

Immár hagyománnyá vált ez a rendezvény, mert huszonhatodik alkalommal vehet részt az iskola sok támogatója a jótékonysági célzatú zártkörű estélyen. A vendégsereg minőségi és hangulatos ellátását az István Fogadó szolgálja – különleges étkekkel is.

A bál elején Balogh László igazgató és Doucha Ferenc kuratóriumi elnök köszönti a közönséget. Segítségükre lesz Katona Noémi és Ladola József konferanszié. A bált megnyitja és pohárköszöntőt mond: Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő és Dénes Sándor polgármester. Majd a Helios Zenekar szórakoztatja a közönséget, a BLG Táncegyüttes nyitótánca színesíti a programot.

A műsorban fellép Németh Bálint énekművész. Tisztelt Vendégeink jóérzéséhez meglepetésekkel is hozzájárulunk.

A bevétel segítségével az alapítvány az iskola tanulóinak külföldi és belföldi tanulmányútjait, a tehetséggondozást és az eszközfejlesztést támogatja.

A bál igényességével, minőségi színvonalával jó példa arra, hogy 26. alkalommal is lehet a jótékonysági célt megfelelő módon szolgálni. A bál egyben ünnepi eseménye lesz a 254 éves kanizsai gimnázium újabb évének is!

                                                                                    BLG