2021 jan 13

Tisztelt Olvasó!

Tavalyi nehéz körülményekhez sikeres évet zárt Zeusz! Rengeteg hazai verseny maradt el és amire egész évben készültek az Amatőr Világbajnokság is, de még így is számos jó eredmény született. Az év elején egy újabb Sportegyesülethez csatlakozott a Jeet-Kune-Do/KALI Nagykanizsa Se-hez itt JKD és Kali (INOSANTO ACADEMY- NPIAMA) Silat, Muay-Thai, Wing-Chun és NMPT(Natural Movement Pattern Traning)edzések folynak.

Az elején formagyakorlatot tanult mert szerette volna magát kipróbálni ebbe az irányzatba is a versenyeken, de erre csak ősszel került sor a Magyar Tradicionális Kung-Fu és Wushu Szakszövetség versenyén, ahol fegyveres formagyakorlatban 1.helyezést ért el. A felkészülés során a meglévő Kick-box ismereteket kibővitette a Full-contact Kínai küzdelműi rendszer (Sanda) dobásainak alapjaival és a Qinda (Light-contact) kategóriában is indult, ahol 3. helyen végzett. Ismereteit tovább bővítette pusztakezes formagyakorlattal valamint Brazil-Jiu-Jitsu alapokat és a Fülöp-szigeti Kali technikákat is gyakorolja itt. Nyáron Combact Diáksport Országos Bajnokságon Kick-Lightba 1helyen végzett. Zalaegerszegen az EFC Küzdősport Centrumban az éves munka mellett Erdei Zsolt “Madárral” egy közös csapatedzésen vett részt, ahol kipróbálhatta magát a ringbe egy Box bajnokkal. Októberben a Madárfészek Nemzeti Ökölvívó Akadémia edzőtáborában vett részt, ahol 5 napot töltött el napi 3edzés 2órába ott Kick-Boxot, Ökölvívást, Koryu Karate, Sportkarate, Taekwondo edzések voltak. Az utolsó két napba az UTE Taekwondo csapatával már a küzdelmek sem maradtak el. Nagy élmény volt számára a 2020-as év ilyen téren.

 

Verseny eredményei

Kadett 12-15 éves korosztály Weiz New Generation Cup

-55kg K-1 Light 2. hely Kick-light 2.hely

Zalaegetszeg Unifeld Europen Internacional Championchips

-47kg K1-Light 2.hely

Ivánc III.Ivánci Nemzetközi és Profibox Küzdősport Gála

Bemutató mérkőzés XFC 2019 Kadett Bajnokával és Pataki-Fight versenyzőjével.

Zalaegerszeg Combact Diáksport Országos Bajnokság

-55kg Kick-light 1.hely

Martonvásár Kung-Fu/Wushu Országos Bajnokság I. forduló

Yang Chun Fegyveres formagyakorlat

Serdülő fiú 1.hely

-60kg Qinda 3.hely

 

További eredményei:

Tavaly nyáron Kick-box-ból 6 kyu-ra majd télen 5 kyu-ra vizsgázott.

Nagyrécse II.Félkrajcár Futóverseny

Felsős fiú kat 1.hely

Családi kat 1.hely

Zalakaros Szabadics Futóverseny

5km-es Felsős fiú kat 1.hely

Családi kat 2.hely

Pécs CRAZY 5K Akadályfutás 5km-en.

Nagykanizsa Diák Olimpia

4000m-es váltó futás csapat 2.hely

Jelenleg 54kg.

Köszönetet szeretne mondani edzőinek, csapatának, szüleinek, iskolájának, támogatóinak. Kövvesék instagramon, illetve Tik-Tok-on.

 

FRISS